Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 09-02-2015 | Article Rating | (0) reacties

Avetica migreert Moodle sites naar nieuwe hostingprovider

Avetica heeft een nieuwe hostingprovider gekozen en het afgelopen weekend (lees ook onze liveblog) zijn bijna alle Moodle sites verhuisd naar het nieuwe cluster bij True. Want deze hostingprovider is gekozen na een grondig selectieproces. De nieuwe hostingprovider is gecertificeerd op ISO9001, ISO27001 en NEN7510.

Ook zal de nieuwe hostingoplossing meer performance leveren, wat de snelheid ten goede komt. Daarnaast is de schaalbaarheid van ons virtuele cluster groot en kunnen we goed inspelen op de toenemende vraag naar Moodle hosting. Ook zal onze supportdesk van Avetica zal sneller kunnen schakelen bij hostingissues omdat True haar processen goed op orde heeft en veel expertise heeft.

De komende maanden zullen gebruikt worden om het Moodle cluster verder te optimaliseren en processen rondom Moodle support beter te stroomlijnen.

Wij zijn blij met ons nieuwe Moodle cluster omdat we ook op deze manier de kwaliteit kunnen blijven leveren. Want hosting is ondertussen net zoals water en elektriciteit, het moet er altijd zijn.


© Arnout Vree for Moodlefacts.nl, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Het bericht Avetica migreert Moodle sites naar nieuwe hostingprovider verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: