Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 12-01-2018 | Article Rating | (0) reacties

Save the Date! Avetica Live Event op 20 maart 2018!

Avetica heeft zich vanaf 2003 ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie in de e-learning branche. Wij leveren e-learning services op alle gebieden rondom Moodle, waaronder hosting, support, consultancy, training en maatwerk. Onze missie is e-learning bereikbaar maken voor iedereen die het beste uit Moodle wil halen.

Ons DNA blijkt uit het feit dat wij dagelijks kennis delen op Moodlefacts om u te informeren en bovenal te inspireren. Avetica bestaat dit jaar 15 jaar en we pakken groots uit. Voor het eerst in onze geschiedenis organiseren wij een Live Event! Tijdens deze inspirerende dag besteden we aandacht aan de impact van de nieuwe privacywet in Moodle, kijken we naar awesome Moodle plugins en geven we samen met klanten een kijkje in de keuken.

Wij helpen dagelijks klanten op weg met pragmatische oplossingen. Voor Moodle geldt: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Wilt u bijvoorbeeld leren om eens andere paden te bewandelen met Moodle? Volg dan op deze dag de workshop ‘unmoodle your Moodle’!

Save the Date! Houd 20 maart 2018 vrij en noteer het alvast in uw agenda. Momenteel werken wij hard aan het programma, het belooft een mooie dag te worden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op ons eerste Avetica Live Event op 20 maart 2018 in Dordrecht.

Het Moodle team van Avetica.


© Avetica, Arnout Vree for Moodlefacts.nl, Jan 2018. | Permalink
Post tags: ,

Moodlefacts is een initiatief van Avetica, dé Moodle expert van Nederland en België.
Het bericht Save the Date! Avetica Live Event op 20 maart 2018! verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)