Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 31-05-2017 | Article Rating | (0) reacties

Interview met initiatiefneemster Gemma over nieuw cursusdashboard in Moodle 3.3

Op Moodle.com is een interview geplaatst met ‘onze’ Gemma Lesterhuis. Zij is de initiatiefneemster van het cursusdashboard wat in Moodle 3.3 is geïntroduceerd. Gemma had het projectplan bij de Moodle Users Association (MUA) ingediend en dit plan is gekozen om te ontwikkelen. En dat is natuurlijk iets om trots op te zijn.

De ideeën voor het cursusdashboard komen vanuit de behoeften van klanten die nog een goed overzicht van hun cursussen en de voortgang nodig hadden. Gemma heeft dit opgepakt en vertaald naar een Functioneel Ontwerp en een projectplan. En dit heeft Gemma zo goed uitgewerkt dat dit project gelijk als voorbeeld voor nieuwe MUA-projecten geldt.

Lees het interview en als je het cursusdashboard zelf wilt uitproberen, kunnen wij je hier verder helpen. Ook kan je onderstaande video bekijken hoe gaaf de eerste resultaten al zijn. En we weten dat dit dashboard nog verder uitgewerkt gaat worden.


© Avetica, Arnout Vree for Moodlefacts.nl, May 2017. | Permalink
Post tags: , , ,

Moodlefacts is een initiatief van Avetica, dé Moodle expert van Nederland en België.
Het bericht Interview met initiatiefneemster Gemma over nieuw cursusdashboard in Moodle 3.3 verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: