Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


1-10-2024 - 12-11-2024 | Article Rating | (0) reacties

Didactiek Opleiding

Lokatie: Den Haag
Registreren: https://www.elearningtraining.nl/e-learning-zelf-maken/didactiek-training/
Contact: Denise

Wil jij ook graag e-learningmodules ontwikkelen en heeft je organisatie een mooie tool, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of geef je bijvoorbeeld al jaren training, maar wil je die graag blended maken? In deze didactische training leer je hoe je een e-learningmodule kunt opzetten en welke didactiek daar achter ligt. Hoe maak je een effectieve en bovenal leuke e-learningmodule die iedereen graag wilt volgen? Hoe zet je een lerende organisatie neer waar e-learningmodules dagelijkse kost zijn? Je leert leuke, korte, interactieve en informatieve modules op te zetten om je continue te blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Tijdens deze didactische training krijg je praktische tips en handvatten. Deze helpen je om je e-learning tot een hoger niveau te tillen!

In 7 trainingsdagen leer je de kneepjes van het vak. Hoe leren mensen en hoe kan je zorgen dat ze zoveel mogelijk leren van jouw e-learningmodule? Hoe zorg je dat de e-learning aansluit bij de praktijk? En hoe pak je überhaupt het hele project aan? Je leert waar je begint en wat heb je nodig om tot een effectieve e-learning te komen.

Verder is er veel ruimte voor jouw eigen casussen. Heb je specifieke vragen? Wij gaan ze samen beantwoorden!

Leerdoelen Opleiding Didactiek
Tijdens de training ga je praktisch aan de slag. Alles wat je leert pas je direct toe op je eigen praktijk. Dit betekent dat je aan het einde van deze training een ontwikkelproject en ontwerp voor je e-learningmodule hebt staan. Gedurende de training wordt er daarom ook veel persoonlijke feedback gegeven. Tussen de trainingsdagen door krijg je opdrachten mee die door een onderwijskundige worden gereviewd en voorzien van praktische tips en verbeteringen.

Na deze training ben je in staat om zelfstandig een online leer project op te zetten van analyse tot implementatie.

Let op: je leert in deze training niet om een e-learning module te bouwen met een bepaalde tool. Zie hiervoor onze andere trainingen, zoals de Storyline training.

Praktische informatie
Duur: 7 dinsdagen van 9.00 – 13.00

Locatie: kantoor van E-learning Training in Den Haag

Tarief: 2000 ex btw

Inclusief: koffie, thee en lunch

Groepsomvang: minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers, waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding

Studiebelasting: 1 – 4 uur voorbereiding voorafgaand aan iedere cursusdag

Tool: Deze training is toolonafhankelijk. Je leert om een didactisch sterk ontwerp te maken die je uiteindelijk in iedere e-learning tool kan bouwen.

Doelgroep: Iedereen die geen didactische achtergrond heeft, maar wel graag wil leren hoe je een effectieve e-learningmodule neer kan zetten. Of van wie verwacht wordt dat die de opzet gaat maken voor nieuwe e-learningmodules, als nieuwe taak binnen diens functie.

Niveau: Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Certificaat: Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: