Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


7-12-2021 - 28-12-2021 | Article Rating | (0) reacties

Online Articulate Storyline training

Lokatie: Microsoft Teams
Registreren: https://www.elearningtraining.nl/e-learning-zelf-maken/online-storyline-training/
Contact: Denise

Wil jij zelf aan de slag met het maken van e-learning? Dat kan! Gewoon vanachter je computer. Onze online Storyline-training is meer dan alleen een knoppentraining. In slechts 6 kleinschalige en persoonlijke webinars leer jij zelf een interactieve e-learning ontwikkelen. 

Alle didactische kennis en technische vaardigheden kan je later ook toepassen om andere modules te maken. Je houdt dus niet alleen een mooie module over aan deze Storyline Training, maar je kunt er nog heel lang de vruchten van plukken. 

Wat ga je doen? 

Tijdens de training gaan we hands-on aan de slag in Articulate Storyline, een programma dat veel wordt gebruikt door professionals in e-learning. Je leert allereerst hoe jij zelf een didactisch verantwoord cursusontwerp schrijft. Vervolgens bouwen we samen direct je cursus op in Storyline. 

Cursusinhoud 

Alle belangrijke onderwerpen rondom e-learning en Storyline komen aan bod. Denk aan structuur, taalgebruik, interactie, activatie, toetsing, audio, vormgeving en omvang. Maar ook didactiek. Hoe leren mensen en hoe past je dit toe in een cursus? De praktische tips en trucs zorgen ervoor dat jij zelf e-learning modules kan gaan ontwikkelen. 

Resultaat 

Na het volgen van de training ben je in staat om: 

  • Leerdoelen op te stellen 
  • Een effectieve cursusstructuur en inhoud te bepalen 
  • De look en feel op te bouwen in Articulate Storyline 
  • Een interactief menu te maken 
  • Activerende vragen en andere interacties te creëren 
  • Een voice-over toe te voegen 
  • Een quiz toe te voegen, inclusief resultaten 
  • De module te publiceren 

Aan het eind van de training ben je in staat om zelf een goede en praktische e-learning cursus te ontwikkelen met Articulate Storyline. 

Tweedaagse fysieke cursus, of toch online? 

De online training en de tweedaagse training zijn inhoudelijk hetzelfde. In beide trainingen krijg je persoonlijke begeleiding en je hebt alle mogelijkheid om vragen te stellen. De online training is vooral heel handig om reistijd te beperken. 

Praktische informatie

Zorg voor een goede internetverbinding en een stille ruimte waar je ongestoord de training kan volgen.

Groepsomvang: max 5 deelnemers, waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding
Niveau: beginner – je hoeft niets van Storyline te weten, maar het is wel fijn om kennis te hebben van Microsoft PowerPoint 
Duur: 6 webinars van 2 uur
Studiebelasting: 20 uur
Tarief: 999 euro excl. btw

Zorg dat Articulate Storyline op je laptop geïnstalleerd is voor aanvang van de training. Je kunt een gratis trial van 60 dagen aanvragen. 

Aankomende data

De eerstvolgende online Storyline training vindt plaats op onderstaande data. Op elke dag van de training volg je één webinar van twee uur.

Dinsdag 7 december 10:00-12:00
Donderdag 9 december 10:00-12:00
Dinsdag 14 december 10:00-12:00
Donderdag 16 december 10:00-12:00
Dinsdag 21 december 10:00-12:00
Dinsdag 28 december 10:00-12:00

Kun je er een van deze dagen niet bij zijn? Dat hoeft geen probleem te zijn. We nemen de training op, zodat je die op een ander moment kunt terugkijken. Zo blijf je bij de les! Daarnaast zijn onze trainers ook buiten de webinars om bereikbaar voor vragen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: