Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


11-3-2021 - 11-3-2021 | Article Rating | (0) reacties

CrossKnowledge Virtuele Discussie Hub

Lokatie: Online
Registreren: https://page.crossknowledge.com/CrossKnowledgeHubDigitalLearningMaturity.html?utm_source=elearningnl&utm_medium=referral&utm_campaign=CK-Hub-Digital-Learning-Maturity%20
Contact: Emma Hinde

CrossKnowledge Virtuele Discussie Hub is een virtuele ruimte waar L&D-professionals elkaar in een informele setting ontmoeten om trending topics te bespreken. De eerste CrossKnowledge Discussion Hub gaat over Digital Learning Maturity. De virtuele bijeenkomst is op 11 maart van 9.30 tot 10.30 uur (Nederlandse tijd).

Waarom is Digitale Leerrijpheid van belang?

Dankzij de verschuiving naar een digitale werkomgeving, krijgt Learning & Development een enorme kans om toegevoegde waarde te tonen. Online leren ondersteunt deze verandering met gestandaardiseerde training voor wereldwijde teams. Online leren heeft het afgelopen jaar zijn waarde bewezen, toen er steeds meer op afstand werd gewerkt. Is het in dit nieuwe tijdperk van leren nog belangrijk om aandacht te vragen voor Digital Learning Maturity?

In deze CrossKnowledge Discussion Hub gaat u samen met facilitator Jane Daly na hoe digitale leerrijpheid een positieve impact kan hebben op uw organisatie.

Wat zijn de doelstellingen voor deze CrossKnowledge Hub?

  • Het delen van ideeën, ervaringen, uitdagingen en trends met een gelijkgestemde community
  • Evidence-informed discussie met experts
  • Stilstaan bij en heroverwegen van belangrijke L&D-issues
  • Los van de dagelijkse praktijk, een moment inlassen voor zelf- en groepsreflectie

CrossKnowledge zorgt voor het ontbijt

Om deze Virtuele Discussie Hub te vieren, neemt CrossKnowledge het ontbijt voor zijn rekening. Alle deelnemers aan deze sessie ontvangen een voucher* voor een thuisbezorgde maaltijd. Een presentje om uw dag opgewekt te beginnen.

*Deze aanbieding geeft recht op een £15 UberEats e-voucher of een 15 EUR Thuisbezorgd.nl e-voucher voor diegenen die de volledige sessie bijwonen. Daarbij geldt één voucher per deelnemer, er wordt geen alternatief ontbijt, alternatieve e-vouchers of tegenwaarde in geld aangeboden.

Registreer snel om nog vandaag uw plaats te reserveren!

Wie zijn onze Experts?

Jane Daly, Oprichter van PeopleStar & People Who Know

Jane is Chief Insight Officer van PeopleStar, een onafhankelijk evidence-informed adviesbureau gespecialiseerd in cultuur & gedragsverandering. Ze heeft een bewezen track record in het succesvol veranderen van organisatiecultuur en het versnellen van groei, transformatie, productiviteit, winstgevendheid en welzijn. Jane was voorheen Global Head of L&OD bij M&S en Chief Insight Officer bij Towards Maturity. Naar het door haar gepubliceerde onderzoek wordt veelvuldig verwezen. In de afgelopen 3 jaar heeft Jane meer dan 1.000 mensen, organisaties, instellingen, universiteiten en ondernemers over de hele wereld ondersteund om anders te denken, zich te richten op mensgericht ontwerpen en werken, hun blikveld te verruimen en hun impact te vergroten.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: