Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


14-4-2020 - 14-4-2020 | Article Rating | (0) reacties

Webinar: Snel content aanbieden met Instilled

Lokatie: Online
Registreren: https://courseware.webinargeek.com/snel-content-aanbieden-met-instilled
Contact: Melle Schreij

Door het coronavirus werken veel mensen thuis. Dit vraagt om een andere manier van werken. Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers op de hoogte blijven van de laatste richtlijnen of mededelingen vanuit jouw organisatie? Hoe kan je snel informatie delen? Veel organisaties stellen zichzelf daarom de vraag: ‘Hoe kan ik snel en effectief online leren faciliteren?’. De digitale leeroplossing Instilled is wellicht een passende oplossing voor jouw organisatie.

Snel content delen

Instilled is een digitaal leerplatform dat een moderne leercultuur ondersteunt. Het combineert sterke punten van een videoplatform en een Learning Experience Platform (LXP). Het geeft snel, eenvoudig, overal en via elk apparaat (ook mobiel) toegang tot video’s, e-learning en andere materialen vanuit overzichtelijke playlists.

Jij en je collega’s kunnen zelf kennis en leeractiviteiten vastleggen, bundelen en ontsluiten. Een krachtige zoekmachine indexeert alle tekst én het transcript en de ondertiteling van de video. Zo is alles voor iedereen snel en op het juiste moment terug te vinden.

Een implementatie van Instilled kent een korte doorlooptijd. In slechts enkele weken kan Instilled voor jouw organisatie zijn ingericht. The Courseware Company verzorgt de configuratie en de implementatie, traint jouw gebruikers en ondersteunt jullie volledig na live-gang.

Webinar

In slechts 30 minuten laat Ronny Lohuis je kennis maken met de mogelijkheden van Instilled. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Het webinar start om 16.00 uur. Schrijf je via onderstaande knop in voor het webinar.

Schrijf je in


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: