Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


1-10-2013 - 31-12-2013 | Article Rating | (0) reacties

Fontys post hbo-opleiding e-Learning

Lokatie: Fontys Hogescholen, Eindhoven
Registreren: http://www.fontys.nl/voor.professionals/cursus.inschrijfformulier.aspx?Cursuscode=5029ZD0008&IdCursussessie=2270
Contact: Astrid de Laat

Op 1 oktober 2013 start weer een editie van de post hbo-opleiding e-Learning van Fontys.


 
De opleiding is bedoeld voor iedereen die met leren bezig is. Bijvoorbeeld opleiders, trainers, consultants en managers van opleidingsprocessen, die hun werkomgeving graag zien veranderen in de richting van e-Learning.
 
Je krijgt in deze opleiding te maken met diverse aspecten op het gebied van e-Learning. Je leert e-Learning erg goed te doorgronden en gaat concepten ontwerpen, praktisch aan de slag met video en tools, maar ook de beleidsmatige kant komt aan bod. Je speelt een erg actieve rol en voert een aantal grote opdrachten uit binnen de context van je eigen werk.
 
Deze opleiding, die uniek is in Nederland, wordt vormgegeven aan de hand van blended learning: een afwisseling van face-to-face bijeenkomsten (in Eindhoven), en online leren (o.a. webinars). Een avondexcursie naar een e-Learningbedrijf maakt ook deel uit van het programma. Je leert zowel samen als individueel. 

De hoofddocent is Marcel de Leeuwe (redacteur e-Learning.nl) en topspecialisten in de wereld van e-Learning spelen een rol als gastdocent. Gastdocenten zijn Wilfred Rubens (redacteur e-Learning.nl en Open Universiteit), Hans de Zwart (Shell), Pierre Gorissen (Fontys), Jeroen Krouwels (PAT Learning Solutions) en Fons van den Berg (See Genius).

De doorlooptijd van de opleiding is 11 maanden en bestaat uit 10 avondlessen, 6 webinars, 1 excursie en 2 hands-on praktijkdagen. Daarnaast verwachten we een actieve inbreng bij opdrachten.

Meer info op de website.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: