Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Bespeak | 20-03-2024 | (0) reacties

Word jij onze nieuwe senior onderwijskundige?

Word jij onze nieuwe senior onderwijskundige?

Haal jij als senior onderwijskundige je energie uit:

  • je klanten enthousiasmeren door hun vraag in kaart te brengen;
  • samen met je team van onder anderen onderwijskundigen en een projectleider een passende offerte aanbieden die door de klant wordt geaccepteerd;
  • het verantwoordelijk zijn voor het opleveren van kwalitatief hoogstaande (innovatieve) producten waarmee de klant succesvol is;
  • het meedraaien in projecten en zelf ook onderwijskundige leer- en examenproducten ontwikkelen;
  • de beste (blended) leeroplossingen ontwerpen.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je een diversiteit aan klanten in het mbo-domein (onder meer brancheorganisaties en uitgeverijen) met interessante en uitdagende onderwijskundige vraagstukken voor studenten en werkenden.

 

Bespeakers?
Bespeakers, zoals we onszelf graag noemen, zijn echte onderwijsspecialisten. We ontwikkelen innovatieve opleidings- en examenproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. Wij gaan altijd de uitdaging aan om met de klant te komen tot het best passende online of offline opleidings- of examenproduct! Hiervoor hebben wij een eigen Learning eXperience Platform tot onze beschikking, waar jij als onderwijskundige ook je bijdrage aan kunt leveren.

 

Jouw functie
In de rol van senior onderwijskundige ben je eindverantwoordelijk voor het up-to-date houden van de producten van jouw klanten en het signaleren van kansen voor uitbereiding en doorontwikkeling. Dit kun je omdat je een overtuigende visie hebt en je klanten hierin meeneemt. Voor de uitbreidingen en doorontwikkelingen breng jij, in samenwerking met je team, offertes uit. Tijdens de ontwikkeling bewaak je de kritische succesfactoren van het concept en zorg je voor een integrale oplevering van jouw product. Dit betekent dat inhoud, vorm, media en techniek naadloos op elkaar aansluiten en we een eindproduct hebben waarop zowel de klant als wijzelf trots zijn! Daarnaast vind je het een uitdaging om zelf content te ontwikkelen.
 

Wie zoeken wij?
Je hebt ruime ervaring (minimaal 10 jaar) met het ontwerpen van didactische middelen, het aansturen van een team én het ontwikkelen van opleidingsproducten. Je werkt graag in een dynamische projectorganisatie waarin de rollen en taken wisselend zijn per project.
Je neemt je verantwoordelijkheid, weet je werkzaamheden goed te organiseren, komt je afspraken na en levert de gevraagde kwaliteit. Uiteraard ben je collegiaal en vind je samenwerking vanzelfsprekend.
 

Daarnaast heb je:

  • hbo of wo Opleidingskunde of Onderwijskunde;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) en bij voorkeur ook van de Engelse taal;
  • affiniteit met IT;
  • ervaring met het mbo-werkveld (pre);
  • minimaal 4 dagen per week tijd.
     


Wat bieden wij?

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • de kans om samen met je collega’s de opleidingsproducten van onze (toekomstige) klanten naar een hoger niveau te tillen;
  • de leukste werkplek van Amersfoort én de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
     


Wil jij een échte Bespeaker worden?
Stuur dan je cv met motivatie naar info@bespeak.nl. Denken we dat je bij ons past, dan vertellen we je graag meer over de functie en willen jou uiteraard leren kennen. Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.