Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van inBrain | 14-03-2024 | (0) reacties

Office manager/financieel medewerker

Office manager/financieel medewerker

Functieomschrijving
Hé jij daar! Zie jij jezelf als de nieuwe office manager/financieel medewerker van inBrain? Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken! Wie wij zijn? Een jong, leergierig, creatief en snelgroeiend team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van digitale leeroplossingen. Met wát? Nou, denk bijvoorbeeld aan e-learningmodules, apps, leerplatforms, animaties, VR-oplossingen of (onderwijskundige) adviestrajecten. Eigenlijk alles wat met online leren te maken heeft! Ontzettend divers werk voor een diverse club mensen.

Dit doen we al ruim twintig jaar met ontzettend veel plezier. Hierbij werken we voor zeer uiteenlopende organisaties, zowel binnen als buiten Nederland. En omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar iemand die ons vrolijke team komt versterken.

Als office manager/financieel medewerker heb je een breed takenpakket. Aan de ene kant ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van onze organisatie. Je verzorgt onder meer de facturatie, de inkoop- en verkoopadministratie. Je controleert de urenadministratie en zorgt dat maandelijks de salarissen worden verwerkt. Zie je kansen om onze administratie naar een hoger level te brengen? Dan ben je niet bang om hier ideeën voor aan te dragen.

Daarnaast zorg je dat alles op ons kantoor op rolletjes verloopt. Je ontvangt klanten, bent het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en helpt met het voorbereiden van meetings of teamuitjes. Dankzij jou kan ons team optimaal functioneren in een inspirerende en goed verzorgde werkomgeving!

Hoe zien jouw dagen eruit als office manager/financieel medewerker?

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Het up-to-date houden van onze financiële administratie;
  • Het verwerken van de facturatie en salarissen;
  • Het verzorgen van de personeelsadministratie;
  • Het management ondersteunen bij het opstellen van financiële rapportages;
  • Office management (o.a. telefoon beantwoorden, klanten ontvangen, regelen van praktische zaken, diverse andere facilitaire
  • werkzaamheden).

Hoe steek jij in elkaar?

Jij bent communicatief sterk, secuur en zorgzaam. Je hebt oog voor detail, bent een organisatietalent en goed in prioriteiten stellen. Je bent proactief en durft nieuwe ideeën aan te dragen die onze organisatie vooruit helpen. En ook dit heb jij in huis:

  • Je hebt een afgeronde mbo+ of bacherloropleiding (bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie, finance of accounting);
  • Je hebt ervaring met financiële administratie;
  • Je schrikt niet van Excel en weet hoe dit programma in elkaar steekt;
  • Je beheerst zowel het Nederlands als Engels uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 20-30 uur per week.

Wat krijg je daarvoor terug?

Als office manager/financieel medewerker kom je terecht in een zeer platte organisatie met een gezellig, vrolijk en warm team. We bieden je uiteraard een marktconform salaris, gerelateerd aan je opleidingsniveau en werkervaring. Daarbij zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij inBrain krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en naast het werk doen we samen veel leuke dingen: van samen sporten tot borrels, feesten, spelletjesavonden en reisjes.

Zie jij dit helemaal zitten?

Te gek! Wij kijken nu al uit naar jouw sollicitatie. Stuur een mail met je cv en sollicitatiebrief naar recruitment@inbrain.nl en wie weet zien we je binnenkort op kantoor.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.