Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van RMMBR | 22-12-2020 | (0) reacties

Projectregisseur digitaal leren

Projectregisseur digitaal leren

JOIN THE TEAM!

Heb jij zin om mee te bouwen aan de vetste digital learning agency van Nederland? Wij zoeken een senior Projectregisseur die ervaring heeft met digital media en/of digital learning.

Als senior Projectregisseur Digital Learning ben je verantwoordelijk voor grote, innovatieve projecten bij onze key accounts. Waar je natuurlijk ook kansen spot voor nieuwe projecten. Jij bent onze oren en ogen en voelt feilloos aan wat de klant wil en hoe we onze diensten verder kunnen uitbouwen. Doorgroeien tot accountmanager behoort tot de mogelijkheden. Tot onze key accounts behoren onder andere Heineken, ING, Vodafone, FrieslandCampina, Eneco en ANWB. In die league voel jij je thuis.

RMMBR ontwikkelt maatwerk leerconcepten, van a tot z. Het is dan ook een pré (maar geen must) als je ervaring hebt met e-learning. Heb jij 3+ jaar werkervaring in een commerciële omgeving zoals een online reclamebureau of digital (learning) agency?

Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan verder!

De werkzaamheden

We werken samen aan projecten en het hele team is verantwoordelijk voor het proces, de kwaliteit en het resultaat. Als projectregisseur zorg jij ervoor dat het team optimaal kan functioneren. Jij maakt én bewaakt de planning en het budget. We zijn praktisch ingesteld en helpen elkaar, je zult dus ook soms met je poten in de klei staan, invoeren, testen… Je doet alles om het project tot een goed einde te brengen.

We maken maatwerk leeroplossingen en inhoud, iedere opdracht is anders. Wel doorloop je in ieder project vergelijkbare stappen. Het begint bij de offerte fase. Als projectregisseur zorg jij ervoor dat voorstellen samen met onze onderwijskundigen en concept specialisten geschreven worden. Daarnaast regel jij dat de vraag van de klant helder is en alle benodigde input aanwezig is.

Vervolgens realiseer je samen met je team projecten volgens een aantal stappen, van ontwerpfase, realisatie tot oplevering en beheer. Hierbij pas je verschillende projectmanagement methodieken toe, soms waterval, soms agile. Tussentijds zijn er diverse oplevermomenten. Jij informeert de klant tijdig van de ontwikkelingen in het project en weet hierbij de verwachtingen goed te managen.

Sommige projecten zijn meer technisch van aard en andere projecten meer op de inhoud van de leeroplossing. Je collega’s hebben ervaring op beide vlakken. Zijn er werkzaamheden die we niet in huis kunnen afvangen? Dan zorg jij ook voor de inkopen. Je hebt en of onderhoudt daarvoor een netwerk van freelancers en specialistische bureaus.

Als Projectregisseur ben je ook verantwoordelijk voor het spotten van kansen en binnenhalen van nieuwe opdrachten samen met de accountmanagers.

Wat is vereist

• Afgeronde HBO- of WO-opleiding
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• Zelfstandig en overzichtelijk kunnen werken
• Sterke sociale vaardigheden
• Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
• Nieuwsgierig, kritisch

Wij bieden

• Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. pensioenregeling, uitgebreide lunch, reiskostenvergoeding, uitjes, etc.
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen en door te groeien tot accountmanager
• Gezellige, ambitieuze en stimulerende collega’s
• Work-hard & play-hard omgeving
• Een fulltime arbeidscontract
• Een kantoor pal naast het station mét voldoende parkeerplaats

Over RMMBR

Bij RMMBR werken gepassioneerde en enthousiaste hands-on professionals. Bij ons heerst een informele en losse sfeer. Iets dat je direct merkt als je bij ons binnenloopt. We hebben allemaal een andere achtergrond, maar met een gedeelde visie op innovatief leren. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat medewerkers ondersteund worden bij hun ontwikkeling en het leren. Waarbij RMMBR het project leidt en de doelen scherp in het vizier houdt, constructief en met gevoel. Continu op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Onze ervaring leert dat de connectie tussen mensen en organisaties de basis is voor oplossingen zonder houdbaarheidsdatum.

 

Welcome to our office! from RMMBR on Vimeo.

INTERESSE GEWEKT?

Mooi! Want we hebben je nodig. Solliciteer direct via hans@rmmbr.com t.a.v. Hans van Os. We zien je graag snel bij ons op kantoor aan de Hoogoorddreef 56a in Amsterdam. Let op: Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.