Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-08-2004 | Article Rating | (0) reacties

NetDimensions' partners voegen de Griekse en Russische taal toe aan het EKP e-learning platform.

AMSTERDAM, 30 AUGUSTUS, 2004, -- E-learning solutions provider NetDimensions Limited maakte vandaag bekend dat de Griekse en Russische taal beschikbaar zijn voor het Enterprise Knowledge Platform (EKP): het leer management systeem (LMS) gekozen door 4 van s’-werelds grootste financiële dienstverleners.


De activiteiten om de nieuwe talen beschikbaar te krijgen, zijn verricht door NetDimensions’ nieuwste distributiepartners in Europa: Compact S.A. in Griekenland en CSSeTrain in Rusland. Deze toevoeging brengt het totaal aantal ondersteunde talen op 22. Noemenswaardig is dat de vertaling in het Russisch in slecht 3 weken heeft plaatsgevonden, hetgeen nogmaals bewijst dat het aanpassen van het leer management systeem naar de locale omgeving zeer eenvoudig is.

Compact heeft als gevestigd Grieks bedrijf in de training consultancy, veel verschillende, met elkaar concurrerende, producten geëvalueerd en uiteindelijk gekozen voor NetDimensions als business partner voor het leer management systeem.

"We selected NetDimensions' LMS, the Enterprise Knowledge Platform, because of its ease of use, flexibility, fast implementation, very easy localization and, last but not least, the pricing advantage," aldus Kostas Kadis, Compact's Managing Director. "All of these without any compromise on product quality or the range of features built into the software make EKP a very competitive product for us to offer to Greek companies," voegde hij eraan toe.


In dezelfde periode gaf CSSeTrain, een in Rusland (St. Petersburg) gevestigde solutions integrator, eensluidende redenen aan waarom zij gekozen hadden voor NetDimensions als LMS partner. Het was CSSeTrain dat EKP in het Russisch vertaalde in maar 3 weken. Hiermee bewezen zij de stelling dat het lokalisatieproces snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Voor CSSeTrain was dit tevens een bewijs dat zij een juiste keuze hadden gemaakt met NetDimensions als partner.


Volgens Galina Vologzhanina, Marketing Manager van CSSeTrain: "Our partnership with NetDimensions allows us to offer our clients a new and unique solution for learning management. EKP is truly a flexible and scalable learning solution. This is a real eye-opener for the Russian e-learning market today. By providing local support, we can guarantee a reliable solution to our customers. In addition, we are impressed with the experience, knowledge and reliability of the entire NetDimensions team."


THE ENTERPRISE KNOWLEDGE PLATFORM

EKP maakt het mogelijk, als krachtig en meertalig LMS traditioneel, on-line en blended training te organiseren en te managen. EKP automatiseert en stroomlijnt het gehele leerproces van het inschrijven van studenten, het bijhouden van de voortgang tot en met het afnemen van testen en maken van rapportages omtrent kosten. Bedrijven als ABN AMRO, Cathay Pacific Airways, ING, HSBC, South Africa Telkom en meer dan 100 andere leidende multinationals kozen EKP omdat het een gebruikersvriendelijk ontwerp en bedrijfskritische betrouwbaarheid combineert.


NETDIMENSIONS

NetDimensions creëert software oplossingen die corporate training, assessments en certificeringprogramma’s mogelijk maakt. NetDimensions, gevestigd in 1999 met het hoofdkantoor Hong Kong, wordt vertegenwoordigd door een groeiend netwerk van verkoopkantoren, partners en resellers in de U.S.A. en Canada, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië.


COMPACT SA

Compact S.A. werd opgericht in 1995 met de missie opleidingsdiensten en producten van de hoogste kwaliteit aan klanten te leveren met als doel het menselijk potentieel maximaal te ontwikkelen. Compacts geïntegreerde aanbod omvat: e-learning en diensten op het gebied van traditioneel trainen in klaslokalen (IT en business skills), human capital development programma’s, software tools voor human resources afdelingen (HRMS) en consultancy diensten.


CSSeTrain

CSSeTrain is deel van het in 1988 opgerichte CSS Group, een Russische systeem integrator. Na een grondig onderzoek is het in St-Peterburg gevestigde CSSeTrain gestart met de focus op de marketing en ondersteuning van e-learning oplossingen Vanaf dat moment heeft CSSeTrain partners gezocht en gevonden bij leiders in de industrie met als doel de kennis en ervaring naar de Russische markt te brengen.


NetDimensions, Enterprise Knowledge Platform, EKP, EKP Bronze, EKP Silver, en EKP Gold, zijn trademarks of service marks van NetDimensions Limited.


Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Katy Cheung / Bouko Noor

e-mail: info@netdimensions.com

NetDimensions Limited

+852 2122 4500 / +31 62 82 61 755

http://www.netdimensions.com



Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.