Teelen KennismanagementWij zijn een nichespeler op het gebied van kennismanagement, gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten, content en systemen die leren in organisaties faciliteren. Wij zorgen ervoor dat in een organisatie de juiste kennis, op de juiste wijze, op het juiste moment, aan de juiste medewerker wordt aangeboden. Dat doen wij al bijna 25 jaar, altijd met de dagelijkse praktijk van de lerende als uitgangspunt.

Wij zijn een full-service bureau. Opdrachten worden projectmatig uitgevoerd door multidisciplinaire teams. Afhankelijk van de opdracht werken onze ervaren projectmanagers, adviseurs, onderwijskundigen, multimedia-ontwikkelaars, systeemontwikkelaars, vormgevers en/of docenten samen.

Wij zijn de ontwikkelaars van TestVision, hét toetssysteem voor webbased en paperbased toetsen. Wij hebben TestVision ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het aantoonbaar maken van kennis en (cognitieve) vaardigheden van medewerkers steeds belangrijker wordt. Vanaf de introductie dringt TestVision in selectietrajecten bijna altijd door tot de tweede of de eerste plaats. Meer informatie vindt u op www.TestVision.nl.

Wij zijn lid van:

  • het E-Learning Netwerk (ELN), een informeel netwerk van organisaties die zich met e learning bezighouden;
  • de BrancheVereniging voor e-Learning Technology (BVLT);
  • de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE);
  • de redactie van Examens; Tijdschrift voor de toetspraktijk.

 

Wij beschikken over een eigen professionele multimedia-/audiostudio.


Wij vroegen het een aantal opdrachtgevers die ons goed kennen. Wie kan het immers beter weten?

Dik Ravenhorst
Manager
Expert Center
Training & Opleiding
bij Essent
Lex Dekkers
Hoofd Opleidingen
bij Technische Unie
Harry van Dijk
Programmamanager
voor een aantal
specifieke Achmea
management-
leergangen
en (strategisch)
opleidingsadviseur
Ad Havermans
Projectleider
E-learning
bij het Opleidings- en
Trainingscommando
van de Koninklijke
Landmacht

 

Wytske van Biemen
Bestuurslid Federatie TMV
(examenbureau voor
taxateurs, makelaars en
veilinghouders in
roerende zaken)

Wij werken voor kennisintensieve organisaties uit alle branches: overheid, onderwijs, profit en non-profit. Voorbeelden van opdrachtgevers die ons de afgelopen vijf jaar één of meer opdrachten hebben gegund zijn ABN AMRO, Achmea, CZ, Essent, Hogeschool Utrecht, ING Wholesale Banking, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Marine, Koninklijke TNT Post, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Nbbe, Rabobank Nederland, Robeco, Saxion Hogescholen, Stichting Bedrijfsfonds Apotheken, Technische Unie, UMCU, UWV, Waterschap Reest & Wieden en Zorgverzekeraars Nederland.

Op het gebied van e-learning zijn wij preferred supplier voor de Rabobank Groep en het Ministerie van Defensie. Alleen voor deze twee opdrachtgevers hebben wij de afgelopen zeven jaar al 38 e-learningapplicaties ontwikkeld. Meer informatie over uitgevoerde opdrachten vindt u op www.Teelen.nl.


 

Onderwijs-
kundigen
Multimedia-
ontwikkelaars
Systeem-
ontwikkelaars
Projectmanagers Accountmanagers Directeur


Wij vinden het delen van kennis vanzelfsprekend. Een deskundige opdrachtgever is namelijk een goede partner. Daarom organiseren wij gratis mini-seminars en gratis branchegerichte themamiddagen in ons kasteel. Ook maken wij tijd vrij om met onze opdrachtgevers te bomen over nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben onze visie op e-learning op papier gezet en 29 ontwikkelrichtlijnen uitgewerkt. Via www.Teelen.nl zijn deze documenten gratis op te vragen.

Wij hebben het boek “Toetsontwikkeling in de praktijk. Hoe maak ik goede vragen en toetsen?” geschreven en uitgegeven. In dit boek vindt u constructievoorschriften, voorbeelden en tips voor het maken van vragen en toetsen, maar ook heldere en praktische uitleg over begrippen als taxonomie, cesuur en betrouwbaarheid. Het boek is te bestellen via www.Teelen.nl.Meer informatie:

Teelen Kennismanagement
Kasteel “De Lathmer”
Lathmerweg 5
7384 AD WILP
Tel: 0571 277 400
Fax: 0571 277 499
info@teelen.nl
http://www.teelen.nl

 
  Zoek
Inloggen kunt u hier.

Column

0 reacties
Van Gijsbert Boon 02-08-2014

Extra kansen voor e-learning

E-learning wordt te vaak gezien als slechts een middel om werknemers op te leiden. In deze column wil ik het perspectief omdraaien en stilstaan bij vijf alternatieve kansen op rendement van e-learning.


Meer columns
 

Twitter YouTube LinkedIn Rss