aNewSpringEen all-in-one elearning oplossing voor opleiders

Alle studenten zijn uniek met hun eigen talenten en leerstrategieën. Het gekke is dat educatie nog steeds ‘one-size-fits-all’ is.  Stel je eens voor dat studenten hun voordeel kunnen halen uit lessen die speciaal voor hen zijn ontwikkeld. De missie van aNewSpring is om mensen te helpen met gepersonaliseerde (e)learning.


Oplossing voor de opleider

Onze Software as a Service e-learning is speciaal ontwikkeld voor (bedrijfs)opleiders. Je kunt gebruik maken van onze diensten met zowel enkele tientallen als enkele tienduizenden cursisten. Maak gratis een leeromgeving aan en je kan direct aan de slag. Je begint pas met betalen als cursisten zich aanmelden. aNew Spring maakt het je gemakkelijk en verzorgt de techniek, de implementatie, de hosting, het beheer, de back-up en biedt bovendien een goede, vakkundige helpdesk. Zo kun jij je volledig richten op je eigen bedrijfsdoelen en kerncompetenties.


Adaptieve e-learning  voor de cursist

aNewSpring denkt niet alleen aan de opleider, maar ook aan de cursist. Iedereen die met leren te maken heeft, weet dat kennis snel wegzakt. Daarom maken wij gebruik van slimme oefeningen die de kennis die je dreigt te vergeten weer activeert. Op deze manier leg je de geleerde stof eenvoudig vast in je langetermijngeheugen. Meer informatie.Kijk op onze website voor meer informatie.

 


"Education and personal development make people blossom. They drive change for a bright future: let a new spring begin."

 

Meer informatie:
aNewSpring
Kratonkade 21-23
Postbus 28053
3003 KB
Rotterdam

Tel: 010-2447460
info@anewspring.nl
http://www.anewspring.nl

  Zoek
Inloggen kunt u hier.

Column

0 reacties
Van Gijsbert Boon 02-08-2014

Extra kansen voor e-learning

E-learning wordt te vaak gezien als slechts een middel om werknemers op te leiden. In deze column wil ik het perspectief omdraaien en stilstaan bij vijf alternatieve kansen op rendement van e-learning.


Meer columns