aNewSpringEen all-in-one elearning oplossing voor opleiders

Alle studenten zijn uniek met hun eigen talenten en leerstrategieën. Het gekke is dat educatie nog steeds ‘one-size-fits-all’ is.  Stel je eens voor dat studenten hun voordeel kunnen halen uit lessen die speciaal voor hen zijn ontwikkeld. De missie van aNewSpring is om mensen te helpen met gepersonaliseerde (e)learning.


Oplossing voor de opleider

Onze Software as a Service e-learning is speciaal ontwikkeld voor (bedrijfs)opleiders. Je kunt gebruik maken van onze diensten met zowel enkele tientallen als enkele tienduizenden cursisten. Maak gratis een leeromgeving aan en je kan direct aan de slag. Je begint pas met betalen als cursisten zich aanmelden. aNew Spring maakt het je gemakkelijk en verzorgt de techniek, de implementatie, de hosting, het beheer, de back-up en biedt bovendien een goede, vakkundige helpdesk. Zo kun jij je volledig richten op je eigen bedrijfsdoelen en kerncompetenties.


Adaptieve e-learning  voor de cursist

aNewSpring denkt niet alleen aan de opleider, maar ook aan de cursist. Iedereen die met leren te maken heeft, weet dat kennis snel wegzakt. Daarom maken wij gebruik van slimme oefeningen die de kennis die je dreigt te vergeten weer activeert. Op deze manier leg je de geleerde stof eenvoudig vast in je langetermijngeheugen. Meer informatie.Kijk op onze website voor meer informatie.

 


"Education and personal development make people blossom. They drive change for a bright future: let a new spring begin."

 

Meer informatie:
aNewSpring
Kratonkade 21-23
Postbus 28053
3003 KB
Rotterdam

Tel: 010-2447460
info@anewspring.nl
http://www.anewspring.nl

  Zoek
Inloggen kunt u hier.

Column

12 reacties
Van Pieter-Jan van Schendel 04-06-2014

Opleiden nergens voor nodig

We nemen de beste mensen aan, die hoef je niet op te leiden. Een wat ongenuanceerde uitspraak, maar niet helemaal uit de lucht gegrepen. Ik heb deze uitspraak opgetekend uit de mond van een directeur van een gerenommeerd ICT-bedrijf.


Meer columns
 

Twitter YouTube LinkedIn Rss