Geef uw mening!

Discussier hier over uw e-Learning onderwerpen!

Stel hier de vraag die u bezig houdt en ga in discussie met onze bezoekers.
Tevens kunt u vrij reageren op de door andere bezoekers gestelde vragen!

Heeft u een vraag?
Om een vraag toe te kunnen voegen dient u te zijn ingelogd.
Inloggen (of registreren) kunt u hier.


Van Future Learning 06-11-2012 | Article Rating
(4) reacties

Is open source ILIAS als ELO de toekomst?

25 april 2013 organiseert Future Learning weer een ILIAS seminar in Etten-Leur voor Nederlandstalige belangstellenden. Er wordt een vergelijking gemaakt tussen een open source omgeving t.o.v. een closed source leeromgeving.

De volgende sprekers die uit het onderwijs, van de overheid en uit het bedrijfsleven aanwezig zijn zullen hun ervaringen met betrekking tot het ILIAS gebruik toelichten:
  • Matthias Kunkel is de ILIAS-Productmanager Bedrijfsleider van de ILIAS open source e-Learning e. V. uit Duitsland.
  • Michel Koonen is de Global Competence Manager Learning & Documentation van Assembléon. Assembléon is de ontwikkelaar en fabrikant van SMT apparatuur. Assembléon was oorspronkelijk onderdeel van Philips Electronics Nederland.
  • Matthijs Tieleman is de Hoofd ICT Fundeon. Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infrastructuur. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.
  • Kapitein O.(Onno) Bakker is Stafofficier Expertisemanagement van het Ministerie van Defensie. Het Ministerie van Defensie heeft de ontwikkeling betaald van die delen die nodig zijn om een competentiescan binnen ILIAS uit te voeren.
  • Wonnie van Beek is Technical Support Engineer MCB NederlandMCB Nederland B.V. (kortweg MCB) is de leverancier van metaal in vele kwaliteiten en uitvoeringen, transport- en trailercomponenten en bevestigingsartikelen.
  • Stefan Colins beantwoord de vraag is Serious gaming, de flow van de toekomst?
  • Tevens kunt u meedoen aan een brainstormsessie. Het doel hiervan is interactie tussen deelnemers en specialisten te bevorderen, het krijgen en delen van inzicht en gezamenlijk nadenken over vraagstukken.
Aanmelden kan op de ILIAS Dutch Community site via de Future Learning site.
U kunt ook mailen naar silvia@futurelearning.nl.
We organiseren ook maandelijks ILIAS kennismaking-dagen.  

Hoe waardeert u deze bijdrage?




Stephan Steijn
Van Stephan Steijn | 14-11-2012
Wie zijn de sprekers uit het bedrijfsleven en wat zijn hun onderwerpen?
Future Learning
Van Future Learning | 10-12-2012
Beste Stephan,
Op dit moment heb ik voorlopig een spreker uit het bedrijfsleven namelijk Michel Koonen van Assembleon; een pionier en de eerste SMT (surface mount technologie) vergadering machinefabrikant. Er is ook een spreker van een kenniscentrum namelijk Mathijs Tieleman van Fundeon; kennis-en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw- en infrasector. Beide zullen hun ervaringen vertellen over het ILIAS gebruik in hun organisatie.
Future Learning
Van Future Learning | 10-12-2012
Bedankt voor je aanmelding Marcel.
Je ontvangt nog bericht over instructies rondom betalen.
Tot 25 april,
Hartelijke groet,
Joke van Cappelle
Future Learning
Van Future Learning | 22-02-2013
Het programma van de ILIAS seminar is definitief. Het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u bij deze innovatieve, leerzame dag aanwezig zijn, meld u zich dan snel aan.

Hopelijk tot ziens,
Joke van Cappelle
Future Learning
Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.