Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


27-11-2014 - 27-11-2014 | Article Rating | (0) reacties

webinar Wet Werk en Zekerheid Het concurrentiebeding voorgoed verleden tijd?

Lokatie: online
Registreren: zakelijk.hema-academie.nl/webinar
Contact: HEMA academie

Webinar op 27-11-2014 van 11:30 tot 12:00 uur

Introductie
De Wet Werk en Zekerheid geeft in 2015 een heel nieuw stelsel aan regels. De nieuwe regelgeving verandert het personeelsbeleid bij het aannemen van medewerkers tot het stappenplan bij het beëindigen van dienstverbanden. In de webinar: “Wet Werk en Zekerheid: Het concurrentiebeding, voorgoed verleden tijd?” wordt stilgestaan bij de belangen van werkgevers bij concurrentiebedingen en de alternatieven na invoering van de Wet Werk en Zekerheid.

Spreker Jolanda de Groot
Mr. Jolanda de Groot studeerde in 2002 af in Amsterdam, waarna zij vervolgens bij diverse grote kantoren haar werkervaring opdeed binnen het Arbeidsrecht. In 2007 behaalde zij cum laude de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA), startte ondertussen haar eigen praktijk op en sinds 2010 is zij als senior legal counsel verbonden aan Certa Legal. Jolanda is als ervaren arbeidsrechtadvocaat graag sparringpartner voor haar cliënten. Zij adviseert veelal grote en kleine (al dan niet internationale ondernemingen) over arbeidsrechtelijke kwesties.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: