Opleidingen en trainingen

Niemand is ooit uitgeleerd. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn de belangrijkste succesfactoren in je loopbaan. Daarom biedt e-Learning.nl een handig overzicht van opleiders op het gebied van management, communicatie, persoonlijke effectiviteit, leiding geven, coaching, loopbaan en meer. E-learning training

Producten en diensten:
Soort training:
Categorie:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Lange Vijverberg 9a
2513AC
Den Haag
☎ 085 0655 340
@ annemarie@elearningtraining.nl
💻 https://www.elearningtraining.nl/
Leer je eigen e-learning bouwen en (online) training opzetten, of laat ons het werk uit handen nemen. 

E-learning Training biedt maatwerk voor uw specifieke leervraag. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van creatieve online en blended leeroplossingen. Onze aanpak is praktijkgericht en persoonlijk, zodat het resultaat op de werkvloer optimaal is.

Willen jij of je werknemers zelf met e-learning aan de slag? Leer bij ons zelf e-learning ontwikkelen in onze Articulate Storyline trainingen.


Training en ontwikkeling middels samenwerking

Of je behoefte hebt aan een volledig op maat gemaakte e-learning module, of liever zelf wilt leren ontwikkelen, maakt bij ons niet uit. Er zijn verschillende mogelijkheden om een specifieke, op maat gemaakte e-learning module te ontwikkelen die past bij jouw organisatie. Je kunt het geheel laten uitbesteden, maar wij kunnen jou of je professionals ook begeleiden bij het maken van e-learning modules. Ook kan je bij ons terecht voor het opzetten van een LMS. Samen vinden we dé geschikte oplossing voor jouw specifieke leervraag.

Op wat voor manier we u dan ook mogen helpen, we zijn altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling. We leiden onze opdrachtgevers op door een nauwe samenwerking aan te gaan.

Trainingen

In de trainingen gaan we in op de technische werking achter het programma Storyline, maar we bieden meer dan alleen een knoppentraining. We besteden veel aandacht aan het vaststellen van een didactische visie en een goed inhoudelijk ontwerp, om het best mogelijke leerresultaat te bereiken. We gaan samen hands-on aan de slag zodat je na de cursus zelf écht een effectieve e-learning kunt ontwikkelen.

We verzorgen ook webinars en kennissessies over bijvoorbeeld (online) didactiek. Alles om jou te ondersteunen in het maken van je eigen e-learning!

E-learning template

Met een e-learning template creëer je een professionele look en feel voor je e-learning. Het template bevat navigatie met een menu en inhoudsopgave die klaar is om in te vullen. Dit maakt het ontwikkelen van e-learning veel gemakkelijker. De vormgeving wordt volledig aangepast op de huisstijl van je organisatie, wat jou een uniek template oplevert.

Voice-over

Bij professionele e-learning hoort een voice-over. Dit kun je zelf doen, of laten doen. Wij kunnen je modules inspreken voor een professionele indruk.

LMS-implementatie

In een Learning Management System kun je bijhouden wie welke cursussen gedaan heeft, je kunt certificering bijhouden, blended learning (de combinatie van online en offline training) aanbieden en nog veel meer. Wij kunnen je helpen bij het installeren en implementeren van je eigen LMS. Bekijk onze website voor alle functionaliteiten van een LMS.

Contact

Maak gebruik van ons gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie. Bekijk onze website voor meer informatie.

Website: https://www.elearningtraining.nl/
E-mail: annemarie@elearningtraining.nl
Tel: 06-39669333

 

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!