Opleidingen en trainingen

Niemand is ooit uitgeleerd. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn de belangrijkste succesfactoren in je loopbaan. Daarom biedt e-Learning.nl een handig overzicht van opleiders op het gebied van management, communicatie, persoonlijke effectiviteit, leiding geven, coaching, loopbaan en meer. E-learning training
Deze opleider heeft nog geen ingevuld profiel.
Een beschrijving treft u onderaan deze pagina.


Producten en diensten:
Soort training:
Categorie:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Lange Vijverberg 9a
2513AC
Den Haag
☎ 06 39669333
@ annemarie@elearningtraining.nl
💻 https://www.elearningtraining.nl/
Leer bij ons zelf e-learning maken in de training e-learning ontwikkelen met Articulate storyline, studio of Rise. Wij ontwikkelen ook e-learning modules en kunnen u het werk compleet uit handen nemen of samen met u aan de slag gaan.

 

E-learning Training met Articulate Storyline, Rise of Studio

E-learning is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van cursussen. E-learning wil zeggen het gebruik maken van technologische middelen om lesstof op leerlingen of cursisten over te brengen. E-learning is ontzettend breed inzetbaar en biedt veel voordelen. Het is echter wel noodzakelijk om de cursus optimaal in elkaar te zetten, juist omdat je er als docent niet continue bij bent om de voortgang van de leerlingen te monitoren. Met de training E-learning Ontwikkelen leer je om zelf effectieve trainingen te maken middels gebruiksvriendelijke software.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om een e-learning cursus op maat specifiek voor jouw organisatie te ontwikkelen. Dit kun je natuurlijk geheel uit besteden, of ik kan de mensen in jouw bedrijf begeleiden bij het maken van e-learning cursussen. Je kunt bij mij ook terecht voor het opzetten van een LMS of gedeeltelijk of geheel maken van e-learning cursussen.

E-learning Template

Voor een professionele look en feel kan ik een template ontwikkelen op basis van de huisstijl van je bedrijf. Hierin wordt navigatie gemaakt met een menu, een inhoudsopgave die klaar is om in te vullen. Hierin komen ook een aantal interacties die klaar zijn om te gebruiken voor al je e-learning projecten. De vormgeving wordt geheel aangepast op de huisstijl van je bedrijf en je krijgt zo een uniek en professioneel template voor je e-learning cursussen. Dit maakt het ontwikkelen van e-learning veel makkelijker!

Voice Over

Bij professionele e-learning modules hoort een voice over. Dit kun je zelf doen, maar kun je ook laten doen! Ik kan je e-learning modules inspreken zodat je een professionele indruk maakt. Ik lever de kant en klare mp3 files aan die je alleen nog maar in je e-learning module hoeft te zetten

LMS implementatie

Voor het aanbieden van e-learning is het handig om een LMS te gebruiken. Dit is een Learning Management Systeem. In een LMS kun je bijhouden wie welke cursussen gedaan heeft, leerpaden maken blended learning aanbieden, certificeringen bijhouden en nog veel meer. Wij kunnen een LMS installeren en implementeren en hier training in verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!