Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


Rise Up

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Boulevard Montmartre 20
75009 Parijs
Frankrijk
☎ +31 85 107 0786
@ benelux@riseup.ai
💻 https://www.riseup.ai/nl/
Rise Up: hét alles-in-één trainingsplatform! 

Rise Up is een uniek drie-in-één trainingsplatform dat een Learning Experience Platform (LXP) voor lerenden, een Learning Management Systeem (LMS) voor beheerders en een authoring tool combineert. 

Ons platform biedt een gepersonaliseerde trainingservaring om het leren te stimuleren en de cursisten in staat te stellen een leidende rol te nemen in hun eigen ontwikkeling, terwijl het tegelijkertijd cruciale waarde toevoegt aan uw organisatie. 

Ontdek ons robuust en alles-in-één platform ontworpen om uw L&D-activiteiten te ondersteunen door middel van:

 

Blended Learning 

Rise Up is hét alles-in-één platform voor blended learning. Ontplooi de vaardigheden van uw cursisten door fysieke en digitale interactie te combineren. Rise Up maakt het plannen, beheren en combineren van zowel fysieke als virtuele trainingen eenvoudig. 

 

Een LMS met oog op personalisatie en prestatie 

Rise Up biedt een LMS dat van de naam van uw platform tot aan uw branding en logo, uw trainingsplatform zal in lijn zijn met uw organisatie uitstraling. U krijgt inzicht in de impact van uw platform, door de geïntegreerde dashboards, aangepaste rapporten en realtime statistieken waarmee u de effectiviteit van uw trainingsscenario's meet en prestaties van uw trainingstrajecten kan verbeteren. Daarnaast biedt Rise Up automatische vertaling van uw platform in een paar klikken en in 22 talen. Hierdoor is geografie niet langer een beperking om te leren.

 

Content & Authoring Tool

Het importeren en maken van uw trainingen is nog nooit zo makkelijk geweest! Maak uw eigen e-learning trainingen met onze geïntegreerde auteurstool of importeer bestaande opleidingen in verschillende formats zoals: 

  • Bestaande trainingsmodules in SCORM-formaat
  • Video content, documenten, tekst, iFrame, afbeeldingen, PDF, enz.
  • Interactieve content: screencasting met Screencast-O-Matic of interactieve modules met H5P 
  • Creatie van quizzen (zelf in te vullen/scoren), examens (open vragen) of enquêtes (feedback cursisten)

Of maak gebruik van onze Rise Up Content trainingscatalogus dat bestaat uit duizenden referentie trainingen, die al uw behoeften voor de ontwikkeling van de soft en hard skills dekken en beschikbaar in meer dan 5 talen. 

 

Adaptive Learning

Met Rise Up profiteert u van een platform dat de cursist kan aanbevelen en ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden, van de positioneringstest tot de beoordeling van opgedane kennis. Rise Up's Adaptive Learning maakt het ook mogelijk om de trainer bij te staan ​​tijdens het hele trainingsproces: van het ontwerp van de repository voor vaardigheden tot de aanbeveling van de inhoud. Daarnaast is Lia, de virtuele coach, opgeleid om de ontwikkeling van vaardigheden te begeleiden en te personaliseren. Daartoe geeft zij aanbevelingen, biedt begeleiding, zoekt op verzoek of stuurt reminders. Uiteindelijk maakt Lia de trainingservaring van uw cursisten echt uniek.

 

Tools & Integratie 

Naast de Rise Up app voor Mobile Learning, kan het platform eenvoudig geïntegreerd worden met uw bestaande HR- en bedrijfssystemen zoals HRIS, TMS, productiviteitstools, en zakelijke communicatieplatforms zoals onze volledige integratie in Microsoft Teams. Met de Rise Up Microsoft Teams-app kunnen medewerkers toegang krijgen tot trainingsmodules en deze voltooien rechtstreeks vanuit de Microsoft Teams-app! Hiermee wordt het trainen onderdeel van de workflow, ook wel bekend als learning in the flow of work

 

Meer weten over Rise Up? 

Plan een gratis demo in met één van onze experts of profiteer een gratis proefversie

Ga naar https://www.riseup.ai/nl/ of mail naar benelux@riseup.ai 

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!