Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


iSpring Solutions
Contactgegevens:
U kunt iSpring software in het Nederlands direct via de officiële website of via een van onze verkooppartners kopen. ☎ +49 8001 802 515
@ support@ispring.nl
💻 https://www.ispring.nl/
 

iSpring Solutions is een internationaal softwarebedrijf dat zich richt op het aanbieden van professionele eLearning software aan zakelijke klanten en onderwijsinstellingen over de hele wereld.

iSpring is opgericht in 2001 en gevestigd in Alexandria, VA. iSpring ontwikkelt desktop- en webgebaseerde toepassingen van hoogstaande kwaliteit voor bedrijfstraining, eLearning en het ontwikkelen van materiaal.

iSpring producten stellen professionals in staat om hun eLearning projecten sneller te realiseren, zonder speciale training of daarvoor ontwerpers of ontwikkelaars in te schakelen.

iSpring Suite is een snelle PowerPoint-gebaseerde toolkit voor het maken van interactieve online cursussen en samenwerken aan eLearning projecten. iSpring Suite is een krachtig maar intuïtief hulpmiddel voor het ontwikkelen van materiaal voor onboarding, product training, assessment, certificeringen, en meer.

iSpring Learn is een snel cloud-gebaseerd LMS voor bedrijfskritische projecten. Het maakt het mogelijk om eLearning binnen een dag op te starten, met een minimale inspanning.

Het bedrijf wordt door meer dan 59.000 klanten geroemd om zijn snelle, gebruiksvriendelijke en betrouwbare producten, en zijn uitzonderlijke technische ondersteuning. De klantenlijst omvat bijna 200 Fortune 500 bedrijven, evenals overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen over de hele wereld, waaronder Microsoft, SAP, Boeing, Dell, Adidas, Procter & Gamble, PepsiCo, Volkswagen, MIT, University of California Berkeley, en Stanford en Harvard Universiteiten.

iSpring's successen worden breed erkend met toonaangevende onderscheidingen en beoordelingen, waaronder Brandon Hall, G2, GetApp, en de Globee Awards.

Ga voor meer informatie naar de officiële website op https://www.ispring.nl/ .

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!