Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


Jutten Simulation
Deze marktspeler heeft nog geen ingevuld profiel.
Een beschrijving treft u onderaan deze pagina.


Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Jutten Simulation
Prins Bernhardstraat 8
6576 BB Ooij
☎ 024 3779766
@ info@just.nl
💻 http://www.jutten.com
Over ons…

Jutten Simulation is een e-learning bedrijf waarin een professioneel team met ontwerpers, onderwijskundigen, software engineers, vormgevers en projectleiders aan state-of-the-art standaard producten werken.

Wat kunnen wij?

Wij ontwerpen en bouwen  virtuele praktijkopleidingen. We richten ons hierbij met name op het trainen van procedures en vaardigheden die medewerkers van organisaties moeten beheersen. De trainingen hebben tot doel iets te kunnen toepassen of bedienen. Om vaardigheden te leren toepassen is “learning by doing” volgens ons de beste leervorm.

Vaardigheden worden stap voor stap geoefend in een virtuele praktijkopleiding waarbij de cursist leert in een echte omgeving, in echte situaties en met de hulp van een coach. Het inkorten en verplaatsen van het leertraject van de werkvloer of klaslokaal naar het beeldscherm leidt binnen een organisatie tot aanzienlijke besparingen; het garanderen van een betere en constante kwaliteit levert een organisatie daarnaast het nodige voordeel op.

Naast complete trainingen heeft Jutten Simulation ook een eigen leermanagementsysteem waarin alle trainingen kunnen worden ontsloten. Met behulp van dit systeem is het op een eenvoudige wijze mogelijk om o.a. de voortang en resultaten van cursisten te volgen, cursisten te koppelen aan cursussen en de cursussen dynamisch te beheren.

Erkenning

E-Learning Awards
In April 2011 is Jutten Simulation bekroond met twee e-learning Awards, namelijk in de categorie "best practice award" en de categorie "innovatieve award".

ING Retail jaarprijs
In november 2011 heeft Jutten Simulation de ING Retail Jaarprijs voor 2011 gewonnen, in de categorie "Beste Retail Excellence idee".

Onze opdrachtgevers

Dat onze trainingen een succes zijn, blijkt ook uit het feit dat vele grote organisaties met ons samenwerken. Onze opdrachtgevers zijn onder andere: Sligro Food Group, Kijkshop, Blokker, HEMA, A.S. Watson, de Bijenkorf, Action, Ikea, Corilus, Albert Heijn, Leen Bakker, Philips, Shell, Enexis, Alliander, Stork-Fokker, Luchtverkeersleiding, NS en de Politie.

Voor meer informatie over Jutten Simulation kijk op: www.jutten.com

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!