Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


E-learning Training

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Lange Vijverberg 9A
2513 AC Den Haag
Nederland
☎ 085-0655340
@ annemarie@elearningtraining.nl
💻 https://www.elearningtraining.nl/
E-learning Training biedt maatwerk voor uw specifieke leervraag. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van creatieve online en blended leeroplossingen. Onze aanpak is praktijkgericht en persoonlijk, zodat het resultaat op de werkvloer optimaal is.

Op maat gemaakt

Jij weet welke kennis en vaardigheden jouw professionals nodig hebben op de werkvloer. Wij weten hoe je een e-learning op maat ontwerpt die perfect aansluit bij wat jij nodig hebt. Van de leervormen tot de vormgeving: we stemmen het van a tot z af op jouw organisatie en leervraag. Zo bereiken we samen maximaal effect. 

Verdiepen jouw medewerkers zich liever eerst in de stof, of duiken ze liever meteen in het diepe? Of moet er veel ruimte zijn voor oefenen en reflectie? Elke doelgroep heeft andere leervoorkeuren en behoeftes. Daarnaast heeft elke organisatie heeft een eigen identiteit en cultuur. Een leertraject moet daarop aansluiten om het gewenste effect te bereiken. Of het nu gaat om het leren werken met een nieuwe machine of het verbeteren van klantcontact, wij leveren de oplossing die bij jouw organisatie past.

Ontzorgd worden of zelf e-learning maken?

Bij E-learning Training kunnen we je al het werk uit handen nemen door volledige modules te maken of een Learning Management System (LMS) voor je in te richten. Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je bij ons leren zelf e-learning te ontwikkelen met onze Articulate Storyline Trainingen

In de trainingen gaan we in op de technische werking achter het programma Storyline, maar we bieden meer dan alleen een knoppentraining. We besteden veel aandacht aan het vaststellen van een didactische visie en een goed inhoudelijk ontwerp, om het best mogelijke leerresultaat te bereiken. We gaan samen hands-on aan de slag zodat je na de cursus zelf écht een effectieve e-learning kunt ontwikkelen. We verzorgen ook webinars en kennissessies over bijvoorbeeld (online) didactiek. Alles om jou te ondersteunen in het maken van je eigen e-learning!

Op wat voor manier we u dan ook mogen helpen, we zijn altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling. We leiden onze opdrachtgevers op door een nauwe samenwerking aan te gaan.

Even vrijblijvend sparren?

Maak gebruik van ons gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie. Bekijk onze website voor meer informatie.

Website: https://www.elearningtraining.nl/
E-mail: annemarie@elearningtraining.nl
Tel: 06 39669333

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!