Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


imc information multimedia communication

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
imc information multimedia communication B.V.
Lage Biezenweg 5c
4131 LV Vianen
☎ +31647670605
@ Tanja.Baars@im-c.com
💻 https://www.im-c.com/
IMC AG - We empower people to achieve more

20 jaar ervaring in de e-learning, 250 medewerkers en meer dan 1.000 klanten wereldwijd - IMC is de absolute toonaangevende full-serviceprovider voor digitale leeroplossingen.

Experts op het gebied van trainingsstrategie, leertechnologieën en e-learning content werken binnen IMC samen om zowel holistische als op maat gemaakte e-learning oplossingen te bieden. Als een universitaire spin-off van de Saarland University bieden wij ondersteuning aan bedrijven, openbare instellingen en onderwijsinstellingen in alle sectoren en van alle soorten en maten bij de planning en implementatie van digitale opleidingsstrategieën.

 

IMC Learning Suite – digitale leeroplossing

IMC Learning Suite is de oplossing voor het plannen, beheren, implementeren en controleren van processen voor personeelsontwikkeling. Onze technologie biedt onbeperkte functies en configuratie-instellingen om een ​​LMS te maken die net zo uniek is als uw organisatie. Dit zijn onze unieke eigenschappen:

Kom meer te weten

 

Proces Guide – de ondersteuning die je werknemers verdienen

IMC Process Guide is een elektronisch performance support systeem (EPSS), of met andere woorden; GPS voor software. Het systeem helpt personeel bij het gebruik van een software of het uitvoeren van een proces door contextgevoelige informatie up-to-date te houden. Deze on-the-job trainingsaanpak maakt informeel leren mogelijk, vermindert fouten en verhoogt de productiviteit.

 

Kom meer te weten

 

Content studio – maak je eigen content

IMC's Content Studio staat voor mobiliteit en eenvoud. Uitgerust met HTML5-standaard, SCORM- en PENS-compatibel, is het universeel toepasbaar (offline, online en met of zonder een Learning Management System). De intuïtieve gebruikersinterface bevat sjablonen en moderne ontwerpen en biedt een ideale basis voor het maken van inhoud die op elk apparaat en overal kan worden bekeken. Met IMC Content Studio krijgt u niet alleen een moderne e-learning authoringsoftware, maar ook een hulpmiddel voor het maken van interactieve boeken, strips en presentaties. 

Kom meer te weten

 

Prijswinnende content

Of u nu op maat gemaakte content nodig heeft voor uw trainingsdoelen of de gemoedsrust van een training die is geschreven door experts, wij helpen u graag verder. Onze bekroonde aangepaste leercontent communiceert effectief met studenten en laat een enorm goede indruk achter.

Kom meer te weten

 

Off the shelve content

IMC biedt een uitgebreid scala aan content, van compliance-modules, tot trainingen voor soft skills, talen, financiën en IT-onderwerpen.

Kom meer te weten

 

Innovation Labs - Grensverleggende innovatieprojecten

IMC werkt in nationale en internationale onderzoeksprojecten om innovaties en nieuwe producten te ontwikkelen. Daarbij ligt de focus op de ontwikkeling van nieuwe tools en innovatieve prototypes op het gebied van LMS, content management, performance support, authoring tools, Web 2.0-applicaties en op zowel web en mobiele platforms.

Kom meer te weten

 

Informatieve evenementen

IMC organiseert regelmatig evenementen en webinars om onze klanten dichter bij elkaar te brengen en te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Kom meer te weten

 

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

30-09

The Ultimate eLearning Jargon Gloss...

Door: imc information multimedia communication

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!