L&M Software

 


L&M Software bv

L&M levert en implementeert Opleidingsmanagementsystemen. Een onderdeel daarvan is een zeer uitgebreide digitale leeromgeving.

Digitale leeromgeving

Met de digitale leeromgeving kunt u e-learning modules ontwikkelen en uitrollen in uw organisatie. Daarnaast biedt het systeem onbeperkte mogelijkheden op het gebied van testen, toetsen, examineren en evalueren.

Wie gebruiken het systeem?

Het systeem heeft uitgebreide functionaliteit voor individuele personen (medewerkers), managers, trainers, coaches, examinatoren, auteurs, (e-learning) ontwikkelaars en key-users die het totale leerproces aansturen.

Prijzen

L&M biedt het e-learning systeem in gehoste vorm aan. U kunt kiezen uit een 1, 3 of 5-jarig contract. Prijzen zijn vanaf 339 euro per maand.

Partners

Noordhoff Uitgevers ontwikkelt e-learningmodules voor de zorgsector. De door Noordhoff ontwikkelde e-learningmodules kunnen beschikbaar worden gesteld in het LMS van L&M. Tevens wordt bij de e-learning modules test- en toetsmateriaal geleverd. Naast het lesmateriaal van Noordhoff kan ook materiaal van anders leveranciers draaien in het systeem.


Meer informatie:

L&M Software
Noordzee 10C I
3144 DB Maassluis
Tel: 010-5939411
communicatie@lnm.nl
http://www.lnm.nl

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.