Geef uw mening!

Discussier hier over uw e-Learning onderwerpen!

Stel hier de vraag die u bezig houdt en ga in discussie met onze bezoekers.
Tevens kunt u vrij reageren op de door andere bezoekers gestelde vragen!

Heeft u een vraag?
Om een vraag toe te kunnen voegen dient u te zijn ingelogd.
Inloggen (of registreren) kunt u hier.


Van Ruud Dullens 11-07-2012 | Article Rating
(0) reacties

LAUNCH EVENT 'LEREN LEZEN EN SCHRIJVEN MET EDUCATIEVE GAMES!'

Op 19 september aanstaande wordt er een evenement georganiseerd waar stakeholders uit pet primaire onderwijs kunnen discussiëren over nut en noodzaak van educatieve games in het onderwijs.
Het doel van de bijeenkomst is de start van een doorlopende ontwikkeling van educatieve games die platform onafhankelijk (PC, tablet, smart phone) ingezet kunnen worden.

Meedoen aan dit gratis evenement? Kijk op http://www.bluetea.eu/nl/launch-event-leren-lezen-en-schrijven-met-educatieve-games voor meer informatie en inschrijving.

Hoe waardeert u deze bijdrage?




Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.