De kandidaten voor de Creative Startup e-Learning award

De volgende projecten zijn in de race voor een nominatie voor de Creative Startup e-Learning award 2014. De jury zal 3 genomineerden kiezen waartussen de eindstrijd zal gaan. De winnaar wordt 16 april bekend gemaakt op het Next Learning 2014 e-Learning event in 's-Hertogenbosch.

Mobile Music Learning: Mobile Music Trainer Helpt!


Mobile Music Trainer helpt (aankomende) muzikanten bij het instuderen van bladmuziek en het leren spelen van een instrument. Goede prestatie worden getoond en beloond!

 

Procwise: Examineren op afstand


Procwise maakt goedkope, makkelijke en veilige online examens mogelijk. Wij leveren veiligheid zodat niet alleen e-learning online kan maar ook een echt examen. Overal en Altijd Procwise

 

App2Improve:Play, Engage & Grow!


Versterk uw trainingsimpact. Vergroot de effectiviteit en de efficiency van uw training- en ontwikkelinspanningen door het gebruik van “gamification”.

 

Achieved: Unlock Informal Learning

Achieved is de meeste persoonlijke en inspirerende manier om je ontwikkeldoelen te bereiken. Achieved laat je alle soorten leeractiviteiten ontdekken en delen met je collega's. Zo vind je altijd de beste boeken, cursussen, workshops en video's om de volgende stap in de ontwikkeling te nemen. 
Gibbon: Playlists for learning


Er bevindt zich veel kennis op het internet, maar als je van het internet wilt leren heb soms je iemand nodig die je de goede richting op wijst. Op Gibbon kan iedereen bestaande artikelen en video’s samenvoegen in een afspeellijst om van elkaar te leren.

 

Sowiso: Maatwerk feedback open wiskunde vraagstukken

 
Zie: SOWISO.nl

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.