FeedbackFruits


Genomineerd voor Jong e-Learning Talent Award


Inzenders: Siem Kok, Felix Akkermans, Ewoud de Kok (FeedbackFruits)

FeedbackFruits is een initiatief ontstaan vanuit studenten. Studenten die ervaren dat het universitair onderwijs niet meer aansluit op onze beleveniswereld. Studenten die inzien dat het huidige onderwijs vraagt om “one size fits all” mentaliteit, terwijl onze generatie steeds diverser wordt. Studenten die zich verbazen over een wereld aan informatie en technologie die beschikbaar is, maar niet wordt toegepast in colleges. Studenten die meemaakten dat klassen groter worden, studeren individueler en docenten steeds minder geïnteresseerd.

Wij ontwikkelen tools, waarmee de interactie en participatie worden vergroot en community vorming op de achtergrond leidt tot beter onderwijs. Samengevat heeft FeedbackFruits zich ten doel gesteld om de mooie aspecten van kleine klassen terug te brengen in de huidige volgepropte college zalen.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.