StudyTube

Genomineerd voor Jong e-Learning Talent Award

Inzenders:
Gerhard Riphagen
Homam Karimi

Met StudyTube kunnen Juridische WO studenten gratis tentamens van voorgaande jaren oefenen ter voorbereiding op het tentamen. Op basis van de resultaten op dit oefengedeelte krijgt de student individuele feedback op zijn  werk. Ons systeem identificeert de sterke en zwakke punten van de student. Met deze informatie genereert ons geavanceerde algoritme het studiepakket dat het beste bij de zwakheden van deze student hoort. We focussen op de onderwerpen waarvoor de student de meeste winst kan worden behaald om het optimale te halen uit de beperkte tijd die hij heeft. Zo kun je leren van je eigen fouten en inzicht krijgen in jouw vaardigheden.

resultaten
Gedeelte van het resultaten overzicht.

verdieping_analyse
Verdieping analyse

Mocht de student moeite hebben met bepaalde onderwerpen dan hebben we daar ook de oplossing voor. De student kan zelf een groot aantal oefenvragen per onderwerp maken of uitleg krijgen van een professionele docent die middels weblectures elk willekeurig onderwerp stapsgewijs uitlegt. Vanaf nu staat alles wat de student nodig heeft om haar maximale potentie te bereiken op 1 plek.  Overzichtelijk en compleet.

weblecture

Voorbeeld weblecture

Daarnaast maken we van het online studeren een sociaal gebeuren. Deel je aantekeningen, tips, kennis, samenvattingen en resultaten met je vrienden. Leer van elkaar en blijf op de hoogte van wat de voortgang van jouw vrienden en studiegenoten.

sociaal_studeren
Voor meer informatie: www.studytube.nl

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.