STARTUP

Genomineerd voor Innovatieve e-Learning

Inzender:
@Hand Communications

Wat: interactief trainingsprogramma: STARTUP. Stel je eigen virtuele PwC Transaction Group samen, creëer waarde door echte leads te spotten en te verzamelen en deze om te zetten in deals. Denk en handel alsof PwC je eigen bedrijf is.Hoe:
een spelletje maken van de praktijk, op basis van gamification principes (crossmediaal, fun, competitie, on the job) en crossmediale communicatie.

Waarom: kennis, houding en gedrag beïnvloeden. Sales theorieën bijbrengen om de consultants vervolgens uit te dagen om nog ondernemender te handelen en op strategisch niveau nog meer kansen te zien, leads te spotten en te creëren door samen te werken met collega’s van diverse lines of services (cross business)

Methodiek:
  • 70/20/10 regel (leervermogen via praktijk, feedback, theorie)
  • Principes Brein Centraal Leren Instituut -> www.bclinstituut.nl
  • Gekoppeld aan de interne strategische initiatieven van PwC
Doelgroep:
  • 350 consultants TG (Transactions Group)
  • 60 P&D (Partners en Directors)
  • Resultaten: verbetering gewenste kennis, houding en gedrag t.o.v. nieuwe leads en deals


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.