Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


23-10-2019 - 23-10-2019 | Article Rating | (0) reacties

MoodleMoot Benelux 2019

Lokatie: Eenhoorn, Amersfoort
Registreren: https://mootbnl19.paydro.com/moodlemootbnl19
Contact: Ned-Moove

Wat is een Moodle Moot?

 

Een Moodlemoot is een conferentie gewijd aan de gebruikers, ontwikkelaars en beheerders van de zeer populaire open-source cursus management systeem (leeromgeving) genaamd Moodle.

Wat is Moodlemoot Benelux?

Moodlemoot Benelux is een evenement voor de Moodle Gemeenschap van België, Nederland en Luxemburg. Het is een ruimte en gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te bespreken hoe om Moodle te gebruiken om effectief te ondersteunen de nieuwe trends op het gebied van onderwijs en opleiding en het zal een speciale focus op professioneel leren hebben.

Dit is één van de weinige MoodleMoots in de wereld die wordt erkend als een “officiële Moodlemoot” door Moodle hoofdkantoor in Australië.

Moet ik gaan?

Als u een leraar, onderwijs administrator, software ontwikkelaar, educatief materiaal ontwikkelaar, of een IT-manager bent dan moet je gaan. Als u al gebruik maakt van Moodle, dan kunt u ideeën opdoen over hoe het effectiever te gebruiken als onderwijs en onderzoek tool. Als je nieuw bent bij Moodle, dan kunt u veel van het leren hands-on workshops en uit gesprekken met ervaren gebruikers en leveranciers van Moodle aanverwante diensten, zoals het hosten van een Moodle site en het maken van e-learning materialen.

Het programma:

Voor de MoodleMoot Benelux 2019 staat het onderwerp Professionalisering centraal.
De dag wordt gestart door een Keynote lezing van Solange Lalonde, senior project manager bij het Moodle Hoofdkantoor.  Solange is betrokken bij het Moodle Educators Programma (MEC) dat door Moodle hoofdkantoor ontwikkeld is met als doel om docenten de beste tools te bieden om les te geven.  

Tijdens de break-out sessies zal Solange hier dan ook een presentatie over geven, en heb je de gelegenheid om praktisch kennis te maken met de eerste module van het MEC programma.

Naast de sessie van Solange, wordt het programma gevuld door praktische usercases van een diversiteit van docenten, trainers zoals jij die op hun manier bezig zijn met Moodle en een echte Moodle expert sessie.

Een programma met voor iedereen wel wat.

Ben je nieuw in Moodle? Zoek je inspiratie? Of wil je op een ontspannen manier in contact komen met mede-moodleaars? Ga dan snel naar:  https://moodlemoot.org/mootbnl19/program  om het hele programma te bekijken.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: