Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van Bespeak | 31-07-2023 | (0) reacties

Word jij onze nieuwe applicatiebeheerder?

Word jij onze nieuwe applicatiebeheerder?

Ben jij een betrokken applicatiebeheerder die wil bijdragen aan de ontwikkeling van vakmensen? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Bespeakers?

Bespeakers, zoals we onszelf graag noemen, zijn echte specialisten op het gebied van onderwijs en techniek. We maken opleidings- en examenproducten. Van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. We gaan tot het uiterste voor een passend product.

Onze gebruiksvriendelijke webapplicatie Witty staat aan de basis voor geleverde producten en diensten. Deze applicatie creëert uitstekende mogelijkheden voor het aanbieden van veelzijdige opleidingen voor vakmensen. 

Werkzaamheden
Als applicatiebeheerder maak je deel uit van de afdeling Business applicaties. Je zorgt ervoor dat de systemen up-to-date zijn en blijven en dat ze voldoen aan de behoeften van de gebruikers. Je bent in staat problemen snel te analyseren en op te lossen. Daarnaast weet je de dingen in eenvoudige taal uit te leggen en vind je het leuk om samen te werken met collega’s. Je doet meer dan alleen het beheren van functionaliteiten. Samen met je collega's zorg je voor de optimalisatie van Witty en bedenk je slimme oplossingen om de prestaties van Witty te verbeteren. Ook los je complexe (tweedelijns) vraagstukken van gebruikers en collega’s op, documenteer je incidenten (bugs) en lever je een bijdrage aan migraties.

Wie zoeken wij?
Je kunt snel schakelen en blijft rustig onder hectische omstandigheden. Je bent in staat om je in te leven in vragen van gebruikers en klanten. We werken voor veel verschillende klanten. Je krijgt dus te maken met uiteenlopende vragen van verschillende klanten. Aan jou om zowel grote lijnen te ontdekken als de klantspecifieke oplossingen te leveren. Daarnaast ben je in staat om werkzaamheden en applicaties snel eigen te maken. Uiteraard ben je collegiaal en vind je samenwerking vanzelfsprekend.

We zoeken iemand voor minimaal 32 uur per week met een proactieve en servicegerichte houding. Naast dat je leergierig bent en woonachtig in (de omgeving van) Amersfoort, beschik je idealiter over:

  • mbo+ werk- en denkniveau;
  • kennis van websites, webapplicaties, mobiele applicaties, databases en CMS-systemen;
  • uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden;
  • 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.


Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving, met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Verder bieden wij:

  • afwisselende werkzaamheden in een leuk team;
  • gezamenlijke viermomenten en bedrijfsuitjes;
  • 182 vakantie-uren en 112 ADV-uren op basis van 40 uur;
  • de leukste werkplek van Amersfoort: de oude Prodentfabriek en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.


Wil jij een échte Bespeaker worden?
Ben jij een gedreven applicatiebeheerder die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan vandaag nog je cv en motivatiebrief naar info@bespeak.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega! Twijfel je of je ervaring of competenties aansluiten, voldoe je niet aan alle eisen, of is je cv nog niet af? Solliciteer dan toch of stuur ons een mailtje. Tot snel!


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.