Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van E-learning Training | 16-03-2023 | (0) reacties

E-learning Ontwikkelaar

E-learning Ontwikkelaar

Een baan waar jouw inzet gezien, geprezen en gewaardeerd wordt. Daar zorgen we voor bij E-learning Training. Heb jij ervaring als e-learning ontwikkelaar of is dit jouw droom carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Op maandag wordt de dag met alle collega’s gestart. Het weekend wordt besproken en er wordt vooruit gekeken naar de rest van de week. De week van een e-learning ontwikkelaar bestaat onder andere uit het bekijken van het Instructional Design en het ontwikkelen hiervan in Articulate Storyline. In dit proces kan jij volledig je creativiteit kwijt. Maar ook het leren toepassen van JavaScript is een onderdeel van jouw agenda. Met vragen zoals: “Welke codes kunnen het beste worden gebruikt om deze functionaliteit te bouwen?”.

Daarnaast wordt de agenda gevuld met leerzame activiteiten met het team. Zoals kennissessies of innovatiesessies. Hierin worden de meest actuele veranderingen op het gebied van learning and development besproken. Wat zijn de kansen en mogelijkheden van ons? Hierin is jouw input van groot belang.

Dit neem je mee

Je bent leergierig en vastberaden om jezelf te verdiepen Articulate Storyline 360 en programma’s van Adobe. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met een sterk creatief denkvermogen, die in staat is om innovatieve oplossingen te bedenken. Jij hebt het vermogen om out-of-the-box te denken. Verder verwachten we dat je uitstekend Nederlands spreekt en schrijft. Naast dit kun je gestructureerd, resultaatgericht en zelfstandig werken.  

Dit kan je verwachten
Onze informele en dynamische werkomgeving biedt een uitdagende baan van 24 – 40 uur per week. Je kantoor is toegankelijk via het openbaar vervoer en is een plek waar je je snel thuis zult voelen dankzij de gezellige en open sfeer.

Daarnaast bieden we bij een fulltime aanstelling:

  • Salaris tussen €2100 en €2800 bruto, afhankelijk van je ervaring;
  • 6 weken vakantie;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Pensioenregeling en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Leuke teamuitjes en mogelijkheden tot trainingen en workshops;

Leren, ontwikkelen en meegroeien met de organisatie staat bij ons centraal. Mooi toch? Ben jij beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week ? Kom dan snel met ons in contact. Bel 085-0655340 of mail annemarie@elearningtraining.nl voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Wil je meer weten over ons? Bekijk dan onze website.

Direct solliciteren? Beantwoord een aantal vragen en plan direct een kennismaking in met ons.


Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.