Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 21-10-2022 | Article Rating | (0) reacties

Save the date: MoodleMoot 14 februari 2023, Dordrecht

Avetica, Premium Moodle Partner

Moodlelaars opgelet

Werk jij geregeld met Moodle als docent, opleider, functioneel beheerder of ontwikkelaar? Dan is de MoodleMoot echt iets voor jou.

Moodlemoot 2023 - Dordrecht

Wat is een MoodleMoot?

De Moodlemoot is een event waarin Moodlelaars kennis uitwisselen over Moodle, inspiratie opdoen en de laatste nieuwtjes krijgen over het grootste open source LMS ter wereld. De presentaties en sessies kenmerken zich door een mooie mix van didactiek, techniek en functionaliteit. De afgelopen jaren waren er gemiddeld zo’n 120 deelnemers aanwezig op de MoodleMoot.

MoodleMoot 2023 - Nederland & Vlaanderen 2023

Nederlandstalige Moodle Community

Sinds de eerste MoodleMoot in 2005 is de Nederlandstalige Moodle community gegroeid zowel online als tijdens de diverse Moots die georganiseerd werden. Ook in 2023 dus weer een MoodleMoot waarbij de opzet ongewijzigd is ten opzicht van eerdere jaren. Enthousiaste Moodlelaars uit Nederland en België delen hun Moodle kennis in een presentatie of workshop. Er is volop tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook zullen diverse sponsors workshops verzorgen.

Tijdens een spontane bijeenkomst van Nederlanders en Belgen tijdens de Global Moodlemoot afgelopen september was één van de punten “De Nederlandstalige Moodle gemeenschap zou elkaar actiever online en fysiek moeten vinden, om ervaringen en good practices te delen, van elkaar te leren.“. De MoodleMoot is precies bedoeld om juist dat te doen!

Iets te delen?

Nu de datum en locatie bekend zijn gaan wij verder met de organisatie. Wij nodigen iedereen uit om een bijdrage te leveren aan deze MoodleMoot! Stuur ons een bericht via het formulier hieronder als je ideeën hebt voor het programma of zelf een presentatie of workshop wil verzorgen.


Het bericht Save the date: MoodleMoot 14 februari 2023, Dordrecht is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, implementatie, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?