Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van BeOne Development | 14-12-2017 | (0) reacties

Technische e-learning Ontwikkelaar

Technische e-learning Ontwikkelaar

Locatie: Utrecht

Over BeOne eWorks

BeOne eWorks is een e-learning-bedrijf dat gespecialiseerd is in technische en veiligheidstraining, onder meer op het gebied van hijsen en transport, hydrauliek, aandrijving en besturing, met als doel het veiligheidsgedrag van onze klanten te verbeteren. Wij maken deel uit van de BeOne Development Group en leveren al 20 jaar e-learning.

Dit is een unieke kans binnen een nieuwe divisie van de BeOne Development Group.

Over onze vacature

Onze programma's zijn innovatief en we werken voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen. We zijn een nieuw initiatief gestart voor de ontwikkeling van e-learning voor zware hijs- en speciale transportindustrieën, waarbij de nadruk ligt op het veiligstellen van werknemers. Onze e-learning ontwikkelaars worden ondersteund door ons getalenteerde team van ontwerpers en technici.

We zijn op zoek naar een technische e-learning ontwikkelaar die geïnteresseerd is in zwaar tillen, transportmiddelen en veiligheid en die wil werken aan de ontwikkeling en implementatie van deze e-learning. Onze visie op e-learning is dat deze uit meerdere elementen bestaat, zoals video's, grafische afbeeldingen en 3D-modellering om de leerervaring voor onze klanten te verbeteren.

Dit is een unieke en gevarieerde mogelijkheid waarbij je verantwoordelijk bent voor de inhoud van onze e-learning. De ideale kandidaat is in staat om zelfstandig de e-learning op te bouwen en je zult nauw samenwerken met onze Account Director om leerdoelen te ontwikkelen. Je hebt ervaring en affiniteit met software en bent bekend met termen als SCORM, LMS, XML en HTML.

Je bent een echte teamspeler met een positieve instelling. Je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw werk terwijl je blijft communiceren en samenwerken met het team. Je kunt je eigen werk en deadlines plannen, klantvriendelijk zijn en weten hoe je de verwachtingen van klanten kunt managen.

Kandidaat

  • Teamspeler, proactief, creatief, denkt out of the box, resultaatgericht
  • Achtergrond: Werktuigbouwkunde / Technische bedrijfskunde / Technologie & ontwerp 

Functie

  • Voltijd 40 uur
  • Marktconform salaris
  • Je rapporteert aan de Account Director van BeOne eWorks
  • Onderdeel van een informeel, jong en enthousiast team
  • Ontwikkeling van professionele en persoonlijke vaardigheden

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het online aanvraagformulier in op: www.beonedevelopment.com/werk of stuur je cv en motivatiebrief naar career@beonedevelopment.com. Als je meer informatie wenst, neem dan contact op met Neil Marshall op telefoonnummer 06 82 30 68 72 of Martijn Wijnberg op telefoonnummer 06 50 88 36 18.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld