Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van SkillsTown | 05-09-2017 | (0) reacties

Back-end web developer met passie voor innovatie

Back-end web developer met passie voor innovatie


Functieomschrijving
Ligt jouw passie bij het ontwikkelen van moderne web-applicaties en ga jij niet slapen voordat al jouw code van de juiste inspringing is voorzien? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Als programmeur werk je aan het kernproduct van SkillsTown en is het jouw missie om ervoor te zorgen dat cursisten zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk kunnen leren. In teamverband vertaal je de prototypes van marketing naar een werkende front-end applicatie. Je hebt oog voor detail en bent de juiste schakel tussen de visuele wensen van marketing en de functionele eisen van IT.

Als programmeur ken je deze technieken op je duim:

  • LAMP;
  • Javascript;
  • HTML5;
  • MySQL;
  • PHP(7);
  • Complexe software systemen.

Kennis van AWS en devops is een pré!


Wij zoeken naar iemand:

  • met HBO werk- en denkniveau;
  • die goed samenwerkt en communiceert met collega’s;
  • die snel en flexibel is;
  • die passie heeft voor het maken van mooie producten.


Wij bieden

Een full-time functie als programmeur waarbij je terecht komt in een jong, dynamisch en relatief klein team IT specialisten. De informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een fijne werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en daarvoor word je beloond.

Over SkillsTown
De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en kwalitatief hoogstaand. Naast e-learning, webinars, een gepersonaliseerde academie en psychologische scans, biedt SkillsTown ook een platform aan voor ondersteuning op de werkplek om de organisatie en medewerkers  om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

Meer weten over deze functie?
Neem contact op met Kasper Boon (088 141 00 00) of stuur je sollicitatie naar sollicitatie@skillstown.com.


Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.