Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van RMMBR | 15-06-2017 | (0) reacties

Schrijver digital learning

Schrijver digital learning

Ben jij een creatieve tekstschrijver en heb je meer dan 2 jaar ervaring met het schrijven voor inhoud voor digital learning? En heb je affiniteit met media en innovatie? Kom dan ons team versterken en bouw mee aan een snel groeiende onderneming.

RMMBR helpt organisaties en mensen bij het toepassen van het nieuwe leren. We gebruiken innovatieve technologieën om visie en inhoud te vertalen naar nieuwe leermethodes en (online) leermiddelen. Bijvoorbeeld voor een online academy of e-learning programma’s.

Wij werken in co-creatie met onze klanten, omdat we geloven dat die connectie leidt tot oplossingen zonder houdbaarheidsdatum. In onze aanpak zijn we zowel strategisch als heel pragmatisch bezig en vooral opzoek naar ‘echte’ impact.

Wij zoeken…
Een creatieve tekstschrijver die zich vastbijt in complexe content. Die het leuk vindt om mensen te verleiden om verder te lezen, ze te verrassen en inzicht te geven vanuit de teksten die jij geschreven hebt.

Jij kunt kennis, leervragen en content vertalen in aansprekende en interactieve teksten voor (online) leermiddelen. Daarnaast heb jij ook een visie op digital en kun je werken met (de basis) van tools als Photoshop. Je bent pragmatisch, oplossingsgericht, enthousiast, een doorzetter en denkt bij alles vanuit de doelgroep. Ow, en in alles wat we doen werken we samen met de klant.

In teamverband werk je nauw samen met inhoudsexperts van onze diverse klanten en met onze eigen creatieven, designers, onderwijskundigen, programmeurs en projectleiders. We hebben veel interessante, innovatieve en spannende projecten lopen, waar we jou goed kunnen gebruiken.

Wij bieden…

·       Een marktconform salaris

·       Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. pensioenregeling, uitgebreide lunch, reiskostenvergoeding, uitjes, etc.

·       Gezellige, ambitieuze en stimulerende collega’s

·       Work-hard & play-hard omgeving

·       Een full-time arbeidscontract

Over RMMBR:

Bij RMMBR werken gepassioneerde en enthousiaste hands-on professionals. Bij ons heerst een informele en losse sfeer. Iets dat je direct merkt als je bij ons binnen loopt.

We hebben allemaal een andere achtergrond, maar met een gedeelde visie op innovatief leren. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat medewerkers ondersteund worden bij hun ontwikkeling en het leren. Waarbij RMMBR het project leidt en de doelen scherp in het vizier houdt, constructief en met gevoel. Continu op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Onze ervaring leert dat de connectie tussen mensen en organisaties de basis is voor oplossingen zonder houdbaarheidsdatum.

‘Al doende leert men’, we leren van ons werk. Daarom investeren we in verdere verdieping en ontwikkeling, continu. Kennis die we ook graag delen in workshops, presentaties of tijdens projecten waar we samen met jou aan kunnen werken. Join the team!

Interesse gewekt?

Mooi! Want we hebben je nodig. Solliciteer direct via joost@rmmbr.com t.a.v. Joost Bazelmans. We zien je graag snel bij ons op kantoor aan de Joop Geesinkweg 205 in Amsterdam.