Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van E-learning Training | 11-05-2017 | (0) reacties

Storyline Freelancers gezocht!

Storyline Freelancers gezocht!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een aantal freelancers die voor 32 - 40 uur per week beschikbaar zijn in de komende 3 - 4 maanden. Goede beheersing van de engelse taal is een vereiste.

 

Wij zijn een jong team met enthousiaste e-learning ontwikkelaars in Den haag en Amsterdam. Wij geven trainingen, en ontwikkelen e-learning modules met klanten en voor klanten.

 

Lijkt het je leuk om de komende maanden veel mooie modules te maken? Stuur dan nu je CV en motivatie en minimaal 3 voorbeelden van je werk naar annemarie@elearningtraining.nl

 

 

Voor meer informatie bezoek onze website; www.elearningtraining.nl

 

 

 

 


Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.