Vacatures

Op deze pagina treft u een overzicht van vacatures die open staan in het e-learning vakgebied, zowel bij aanbieders als bij andere partijen.


Van UP learning | 22-02-2017 | (0) reacties

Multimedia-Video Designer

Multimedia-Video Designer

Hé creatieve geest. Wij zijn op zoek naar jou!

Tenminste… als je het lef hebt te werken voor onze mooie klanten die we graag verwennen met slimme leerconcepten, krachtige video-oplossingen en prachtige e-Learning! Want bij UP creëren we graag zo veel mogelijk impact. Als toonaangevende aanbieder van video- en online leeroplossingen, doen we dat iedere dag. En jij brengt ons nog een stap verder.

Je spreekt tot onze verbeelding

Als je op de hoogte bent van de trends en ontwikkelingen op het gebied van multimedia design en met name videobewerking en grafische vormgeving. Je onderbouwt je keuzes met onderliggende theoretische kennis. En vanzelfsprekend ben je goed in samenwerken, met onze klanten én met je directe collega’s.

Deadlines? Je blijft creatief, enthousiast en positief. En je blijft streven naar perfectie, want je weet dat onze klanten dat verdienen en gaat tot het gaatje voor een fantastisch resultaat.

Je kunt het bewijzen

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting Communicatie & Multimedia Design. Met trots toon je je portfolio met relevant werk. Daarnaast ben je uitstekend in staat je werkzaamheden te prioriteren en te plannen. Adobe Creative Cloud kent weinig geheimen voor je. Je leest en schrijft met Premiere, Animate, Photoshop, InDesign en Illustrator. Maar vooral ken je Adobe After Effects door en door. Heb je kennis van CSS en Virtual Reality, dan heb je al een kleine voorsprong.

Hier kom je te werken

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Ede. Dat is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook werk je regelmatig bij onze klanten op locatie, dat houdt de lijntjes lekker kort. Wil je ongestoord vanuit huis of op onze lokatie in Rotterdam het unieke concept uitwerken dat maar blijft borrelen? Ook dat kan bij UP.

Zin in? Reageer direct!

Je denkt net als alle UPpers ‘Daar wil ik werken’, stuur dan je sollicitatie en portfolio (video?) naar Diana Badalati.

Weet je het nog niet zeker en heb je eerst nog een vraag? Jeroen Oude Egbrink, Manager Learning Solutions, beantwoordt ‘m graag. Stuur hem een e-mail of bel hem op 088 – 44 66 700.