Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-06-2022 | Article Rating | (0) reacties

Learnfest 2022. Meld je aan.

Learnfest 2022. Meld je aan.

Op 14 juni houdt SkillsTown de Learnfest 2022. Een ‘heerlijk zomers festival om de wereld van leren & ontwikkelen te vieren’. Onder het thema  Learning in motion  zijn er de hele dag interessante sessies van topsprekers, leerzame workshops en netwerkmogelijkheden. Zoals een SkillsWalk door het Groene Hart, een sessie over leiderschap in een van de paviljoens, of praat gezellig bij, onder het genot van een hapje en drankje bij de foodstands.

Learnfest 2022 vindt plaats op Buitenplaats Kameryck, een prachtige locatie midden in het Groene Hart. De ideale plek om elkaar weer in het echt te ontmoeten, nieuwe connecties te maken, inspiratie op te doen en de wereld van leren & ontwikkelen te vieren!

Inschrijven kan online.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.