Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-02-2021 | Article Rating | (0) reacties

Opleiden laag op agenda van werkgevers

Opleiden laag op agenda van werkgevers

De continue ontwikkeling van werknemers wordt al jaren gezien als belangrijk voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. Investeren in de toekomst van de medewerkers blijkt echter niet hoog op de agenda te staan. Slechts 46% van de werkgevers maakt duidelijk welke vaardigheden nodig zijn om relevant te blijven in een toekomstige baan, blijkt uit onderzoek door Lepaya in samenwerking met Panelwizard. Bijna de helft van de medewerkers geeft aan meer ondersteuning te willen ontvangen bij het bijschaven van de juiste vaardigheden.

Een op zes Nederlanders is bang in de toekomst niet meer relevant te zijn op de arbeidsmarkt. 92% van de werknemers geeft aan op dit moment te beschikken over alle benodigde vaardigheden om hun huidige baan naar behoren uit te voeren; 42% vreest dat deze skills er over 20 jaar niet meer toe doen.

Bron: Lepaya


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.