Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


New Heroes

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Bruistensingel 650
5232 AJ
's-Hertogenbosch
☎ +31(0)73 84 49 910
@ info@newheroes.com
💻 http://www.newheroes.com
New Heroes maakt vaardigheidstrainingen voor iedereen bereikbaar, waar ook ter wereld. Dat doen we online. Internet is beschikbaar voor vrijwel iedereen en wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat online trainingen op het gebied van gedragsvaardigheden een goed effect hebben. Daarnaast biedt New Heroes en haar community hoop: deelnemers hebben het gevoel dat ze niet de enigen zijn die willen werken aan hun verbeterpunten.

Voor iedereen, altijd en overal
New Heroes is er dus niet alleen voor de carrière van de ‘happy few’, maar simpelweg voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Ongeacht leeftijd, sociale klasse, werkterrein en -niveau, interessegebied en ontwikkelbehoefte. Dus voor de werkende, de student, de werkloze of de pensionado. Van Zaltbommel tot Tokyo, van Rio de Janeiro tot aan Mombassa en weer terug naar ’s-Hertogenbosch.

Betaalbaar, fris en fruitig
Het volgen van online trainingen bij dé online specialist op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leidinggeven mag geen groot offer zijn. New Heroes is betaalbaar en de gebruikers kunnen de lesstof gemakkelijk plannen in hun werk- of leefsituatie. New Heroes biedt haar leertrajecten aan in abonnementsvorm voor zowel particulieren als voor bedrijven. Fris en fruitig, anders dan anders. We zijn op 5 april 2016 uitgevlogen met newheroes.com. Niemand kan meer om ons heen en vanaf nu is er geen excuus meer om niet verder te komen in leven en werk!

New Heroes als netwerkorganisatie
Achter de schermen van New Heroes staat een team van enthousiaste professionals. New Heroes werkt met een kernteam en ziet zichzelf als een netwerkorganisatie. Samen met leveranciers, freelancers en diverse mensen die New Heroes een warm hart toedragen wordt er gewerkt om een schitterend concept neer te zetten. 

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

Geen cases gevonden

Meest gelezen columns