Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


E-learning training

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Lange Vijverberg 9A
2513 AC Den Haag
Nederland
☎ 085-0655340
@ annemarie@elearningtraining.nl
💻 https://www.elearningtraining.nl/
E-learning Training biedt persoonlijk, praktisch maatwerk voor uw specifieke leervraag. We nemen  het werk uit de handen of gaan samen aan de slag.


Met e-learning leren medewerkers op een flexibele en interactieve manier. Bij E-learning Training ontwikkelen we volledig op maat gemaakte e-learning modules waarmee we u het werk uit handen nemen. Of wilt u liever zelf aan de slag? Dan kunt u bij ons ook leren zelf e-learning te ontwikkelen met onze Articulate Storyline Trainingen.


Training of ontwikkeling middels samenwerking
Of u behoefte heeft aan een volledig op maat gemaakte e-learning module, of liever zelf wilt leren ontwikkelen maakt bij ons niet uit. Samen vinden we dé geschikte oplossing voor uw specifieke leervraag. Lees hieronder meer.

Training
In de trainingen gaan we in op de technische werking achter de programma’s waar u of uw professionals mee willen werken, zoals Articulate Storyline. We besteden veel aandacht aan het vaststellen van een didactische visie en bijbehorende uitgangspunten, om het best mogelijke leerresultaat te realiseren. Ook de praktische toepassing komt aan de orde, zodat uw professionals zelf écht effectieve e-learning kunnen ontwikkelen.
 

Ontwikkeling
Elke organisatie is anders en daardoor is ook de leervraag anders. E-learning Training ontwikkeld maatwerk. Als manager, HRM- of HRD- professional weet u precies welke kennis en vaardigheden nog nodig zijn binnen de organisatie. Samen vertalen we dit naar gerichte doelen die u bereikt met de e-learning die past bij uw organisatie en medewerkers. Of het nu gaat om het leren werken met een nieuwe machine of het verbeteren van klantcontact, wij leveren de juiste oplossing die bij u past.
 

Samenwerking
Op wat voor manier we u dan ook mogen helpen, we zijn altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling. We leiden onze opdrachtgevers op door een nauwe samenwerking aan te gaan.

Contact
Maak gebruik van ons gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Bekijk onze website voor meer informatie.

Website: https://www.elearningtraining.nl/
E-mail: annemarie@elearningtraining.nl
Tel: 06 39669333

 

 

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!