Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


E-learning training

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Lange Vijverberg 9A
2513 AC Den Haag
Nederland
☎ 085-0655340
@ annemarie@elearningtraining.nl
💻 https://www.elearningtraining.nl/
Leer bij ons zelf e-learning maken in de training e-learning ontwikkelen met Articulate storyline, studio of Adobe Captivate. Wij ontwikkelen ook e-learning modules en kunnen u het werk compleet uit handen nemen of samen met u aan de slag gaan.

 

E-learning Training

Wij trainen professionals zodat zij zelf e-learning kunnen ontwikkelen.

In onze trainingen leer je hoe je zelf e-learning modules ontwikkelt waarmee jij het verschil maakt bij de lerenden. Onze tweedaagse trainingen zijn gebaseerd op de software Captivate en Articulate Storyline. In de training gaan we in op de technische werking van het programma van jouw keuze. Ook gaan we in op de didactische visie en bijbehorende uitgangspunten. Daarnaast komt ook de praktische toepassing aan de orde in de training.

E-learning Ontwikkeling

E-learning Training ontwikkelt e-learning en zo nemen we onze opdrachtgevers al het werk uit handen.

Wij leveren Maatwerk

E-learning Training ontwikkelt volledige e-learning modules voor organisaties. Elke organisatie is anders en daardoor is ook de leervraag en de toepassing anders. Als manager, HRM- of HRD-professional weet je precies welke kennis en vaardigheden jouw professionals op de werkvloer nodig hebben. Samen vertalen we de doelen naar een e-learning cursus die past bij jullie organisatie en medewerkers. Zo creëren we maatwerk. Of het nu gaat om de invoering van nieuwe regelgeving, het leren werken met een nieuwe machine of het verbeteren van klantcontact. E-learning zorgt ervoor dat de medewerkers zich de leerdoelen snel eigen maken.
De medewerkers leren op een flexibele en interactieve manier. Dat maakt het leren effectief en aantrekkelijk, want de medewerkers leren waar en wanneer ze willen. Tenslotte hebben we veel aandacht voor de vertaling van het geleerde in de praktijk, dit noemen we transfer. Want alleen dan kunnen de medewerkers het verschil maken op de werkvloer.

 

E-learning Samenwerking

E-learning Training werkt samen met de opdrachtgever aan de ontwikkeling van de e-learning. We leiden onze opdrachtgever op en ontwikkelen samen aantrekkelijke e-learning die past bij de organisatie.

E-learning Training traint professionals en ontwikkelt e-learning. En wat is er mooier dan samenwerken aan e-learning? Daarom leren wij de professionals binnen jullie organisaties graag meer over e-learning, zodat we vervolgens samen de cursus kunnen gaan ontwikkelen. In deze ontwikkeltrajecten werken we met name met HRM- en HRD-professionals samen bij de ontwikkeling van de e-learning cursussen. De professionals zijn bekwaam om zelfstandig e-learning cursussen te maken en de eerste cursus maken we samen. Want we zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling, het is immers een samenwerking.

Neem contact op voor de mogelijkheden in jouw organisatie!

 

annemarie@elearningtraining.nl
Tel: 0639669333

 

 

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!