Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


PowerApp

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
PowerApp
Bright Alley
Postbus 85030
3508 AA Utrecht
Nederland
☎ 030 – 21 23 200
@ info@power-app.nl
💻 http://www.power-app.nl
Hoe blijven úw mensen up-to-date?

Het kennisniveau van uw medewerkers bepaalt in belangrijke mate het succes van uw organisatie. Nieuwe technieken, nieuwe inzichten, nieuwe processen, nieuwe wet- en regelgeving. Kennis veroudert steeds sneller. Uw mensen hebben hierdoor de voortdurende uitdaging om bij te blijven. Maar hoe kunt u dat organiseren zonder veel verlies van productieve uren? Hoe vertaalt u actuele kennis en inzichten naar de meest effectieve didactische werkvormen? En vooral: hoe motiveert u medewerkers om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden?

De PowerApp: een frisse kijk op lerend werken
De PowerApp is een slimme oplossing die medewerkers op de werkplek voortdurend uitdaagt om hun vakkennis en skills op een leuke, laagdrempelige manier up-to-date te houden. Het is een innovatieve vorm van kennisoverdracht zonder leslokaal en cursusdagen. Met de PowerApp leer je op de werkplek. Daar kan je de kennis direct inzetten om je werk beter, efficiënter en met meer plezier te doen. (Maar je mag hem natuurlijk ook gebruiken in de trein, tijdens de zwemles van je kinderen of in de tuin …) 

 

Met de PowerApp kan je overal en altijd je kennis opfrissen, aanvullen, toetsen, delen en monitoren. Verken de oplossing op www.powerapp.nl

 

Bij de hand 

Werken en leren met de PowerApp is op de eerste plaats prettig. Je hoeft er geen plek voor vrij te maken in je agenda en dankzij de onderlinge battles en andere spelelementen kan je er veel plezier aan beleven. Bovendien hoef je nergens naar toe: de PowerApp is altijd binnen handbereik als je de beschikking hebt over een tablet, smartphone of pc. Even geen tijd of zin? Dan wacht je gewoon op een beter moment. Even niets om handen? Dan gebruik je de tijd nuttig door je kennis op te frissen of door je krachten te meten met je collega’s.

 

Bij de les 

Wat mensen leren tijdens cursussen en trainingen, is zeker zinvol. Het is daarbij lastig om tegemoet te komen aan de wensen van alle individuele deelnemers. Bovendien heeft kennis maar een beperkte houdbaarheid: als je het niet direct toepast, zal het binnen korte tijd zijn verdwenen. De PowerApp is zó ingericht dat iedereen op de werkplek zijn eigen leerproces volgt. Bovendien kan de content snel en eenvoudig worden aangevuld en geactualiseerd. En doordat de medewerkers over een langere periode continu kleine leeractiviteiten doen blijft hun kennis zonder stress fris én compleet.


De uitdaging voor uw mensen: blijven groeien

Persoonlijke competenties vergroten en kennis actualiseren voelt met de PowerApp niet als een verplichting maar als een uitdaging. De actuele kennisvragen en de brainsnacks – korte informatieblokken – maken de gebruiker nieuwsgierig. De learning analytics maken hem ambitieus. En het ‘duel-leren’ met zijn collega’s maakt hem fanatiek. Heeft een medewerker een tijdje niets gedaan met de PowerApp? Dan ziet hij vanzelf dat hij achter raakt en wordt hij opnieuw uitgedaagd om aan zijn competenties te werken.

 

De uitdaging voor u: individueel talent optimaal benutten

De PowerApp helpt u niet alleen met het motiveren van uw mensen, maar biedt u ook concrete ondersteuning. Zo kunt u met de learning analytics de performance van uw medewerkers op de voet volgen. Op die manier kunt u kennishiaten op individueel en op teamniveau tijdig signaleren en de juiste acties ondernemen, zoals het aanbieden van nieuwe content of het voeren van persoonlijke gesprekken.

 

De PowerApp is krachtig en breed inzetbaar
> een snelle brainsnack;
> verschillende leeractiviteiten;
> zelf kennis toevoegen;
> aantrekkelijke spelelementen;
> individueel leren én met collega’s.


Praktische informatie

> U kunt de PowerApp volledig laten customizen (inhoud en vormgeving).

> Mensen uit uw eigen organisatie kunnen eenvoudig zelf effectieve leeractiviteiten ontwikkelen.

> De PowerApp voldoet aan de hoogste securitynormen (ISO 27001 compliant).

> De PowerApp is beschikbaar als responsive web-based applicatie

Uitgebreide ondersteuning Bright Alley ondersteunt u uitgebreid bij de implementatie van de PowerApp. Niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk. Wilt u een interne ‘introductiecampagne’, compleet met kick-off? Ook dat regelen wij voor u.

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

11-11

Onderwijsaward 2019 voor 5 vernieuwers

Door: de Redactie
13-11

Programma LEARNTEC 2020

Door: de Redactie
12-11

NOS en Brexit: Microlearning optima forma 3

Door: Let’s Learn!
15-11

SURF gaat op studiereis naar de VS

Door: de Redactie
18-11

Virtuele leeromgeving EyeQ

Door: de Redactie

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

25-10

Kanttekeningen bij het monitoren va...

Door: Wilfred Rubens (redactie)