Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


tts

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
tts
Postbus 7833
1008 AA Amsterdam
☎ +31 (0) 6 27066504
@ henk.arts@tt-s.com
💻 http://www.tt-s.com
tts is een full service provider voor talent management en corporate learning. We helpen onze klanten om hun volledige potentieel te ontwikkelen met innovatieve oplossingen in een IT- en SAP-omgeving. Betrouwbaarheid, integriteit en competenties vormen de basis van een langdurige samenwerking. Onze portfolio bestaat uit Software, Talent Management en Corporate Learning. 

eLearning Auteur- en Performance Support Software
Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige e-learning, traditionele documentatie of hulp “on the moment of need” – tt performance suite begeleidt u in uw project. U wilt kwalitatieve e-learning en interactieve IT-simulaties maken, met één druk op de knop? U zoekt naar een manier om uw medewerkers vertrouwd en efficiënt door de bedrijfsapplicaties te navigeren? tt performance suite zorgt voor een unieke combinatie van web-gebaseerde trainingen, documentatie, online hulp en ondersteuning. Vertrouw op software van tts en neem afscheid van overbodige tools.

Talent Management
tts biedt vanuit talent management consulting naast vakinhoudelijke kennis en advies ook technische expertise voor succesvolle implementaties van zowel SAP HCM als SuccessFactors projecten. Zo worden mogelijke strategische, conceptuele en technische knelpunten al bij de start voorkomen.

Corporate Learning
tts is een fullservice provider voor corporate learning. We ontwikkelen en realiseren moderne leerconcepten die hun waarde in de praktijk bewijzen. Met de juiste inzet van verschillende methoden stimuleren we bij uw medewerkers de zin om te leren.

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!