Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


HiHaHo

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
HiHaHo BV
Kloekhorststraat 29
9401 BB Assen
☎ 0592-377299
@ info@hihaho.com
💻 https://www.hihaho.com/
Een video bekijken is vaak een passieve bezigheid. Leuk voor ontspanning, maar niet zo effectief voor het leren. Kijkers vergeten de informatie vaak al snel weer. Dus waarom zou je nog video's inzetten?

Ons antwoord: omdat je ze interactief kunt maken! Bij HiHaHo verzetten wij ons tegen dit vergetelheidsfenomeen en omarmen wij de korte aandachtsboog van kijkers. Met onze software betrek je jouw kijkers bij de de video en kunnen ze actief met de stof bezig gaan. En het is ook nog eens leuk! 

 

Waar komen we vandaan?

HiHaHo Video Enrichment komt voort uit het e-learningbedrijf Icademy, wat betekent dat wij al jarenlang ervaring hebben met online leren. Door onze brede achtergrond weten wij precies hoe jij video's kunt inzetten. 

 

Waar staan we nu?

We weten dat je met moeilijk doen nergens komt. Een simpele maar breed-inzetbare tool met een intuïtief gebruik; dat was, is, en blijft ons uitgangspunt.

 

Maak simpelweg een account aan op onze website en je kunt meteen aan de slag om jouw video's interactief te maken. Je kunt makkelijk een video importeren vanuit bijvoorbeeld YouTube of Vimeo en er meteen interacties aan toevoegen.

Wij bieden ook uitgebreide statistieken, waarmee het jou mogelijk wordt gemaakt om precies te weten hoe jouw kijkers scoren.

Omdat wij een onderwijsachtergrond hebben, maken we het natuurlijk ook makkelijk om HiHaHo te integreren in een LMS of ELO; wij ondersteunen zowel SCORM als xAPI (Tin Can).

 

Waar gaan we naartoe?

We zijn altijd druk bezig om onze software te verbeteren. De interacties die we nu aanbieden, zullen alleen maar geavanceerder worden. Daarnaast werken we altijd aan nieuwe mogelijkheden voor onze tool.

 

Meer informatie

Dit is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg. Kijk eens op hihaho.com, daar vind je nog veel meer informatie over onze interactieve tool. Je kunt ook gratis een proefaccount maken en zelf de mogelijkheden ontdekken.

 

We zien je daar!

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recent nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden..

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente achtergrondartikelen

25-06

Triple Blend Learning™

Door: HiHaHo
05-06

Didactische reductie

Door: HiHaHo
24-05

Leerstijlen

Door: HiHaHo
17-05

Breinleren

Door: HiHaHo

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!