Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 22-11-2016 | Article Rating | (0) reacties

Nieuw! De workshop Moodle Creations

Razendsnelle ontwikkelingen

Technische mogelijkheden ontwikkelen zich razendsnel, waardoor het soms onmogelijk lijkt om alle ontwikkelingen bij te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor Moodle. Door de grote community achter dit open source leermanagementsysteem worden er dagelijks nieuwe plugins en vernuftige ontwikkelingen gelanceerd.

Wist jij dat Moodle slim gebruik maakt van een publiekelijke database aan iconen? Nu besef je waarschijnlijk nog niet welke mogelijkheden dit biedt, maar als je onze gloednieuwe workshop Moodle Creations volgt vertellen we je alle ins- and outs. Niet langer saaie cursuslijsten, maar iconen die je cursussen vertegenwoordigen (hint hint).moodlecreations

Visuele en functionele verbetering van je leeromgeving
Als we dan toch kijken naar de visuele verbetering van jouw leeromgeving, kunnen we evengoed het onderwerp thema’s aan het licht brengen. We willen tenslotte de mooie cursuslijst niet in een verouderd design plaatsen (waar we hands-on gelijk het nodige aan het kunnen verbeteren). Vaak denken we in beperkingen, maar laten we ons eens richten op de
mogelijkheden. Die zijn namelijk veel interessanter en inspirerender! Wist jij bijvoorbeeld dat we iedere afbeelding in Moodle responsive kunnen maken met een paar simpele klikken op de knop?

En als we inzoomen op je site- en cursusinrichting, welk feedback geef jij dan aan jezelf? Kies je voor het juiste cursusformaat en maak je activiteiten visueel aantrekkelijk? Ga jij je nu bij jezelf ten rade en lijkt je het leuk om een opfriscursus van de moderne technieken in Moodle te volgen? Meld je dan aan voor de workshop Moodle Creations!

basTrainer
De trainer is Bas Harkink, Moodle consultant bij Avetica en gespecialiseerd in de look-and-feel van Moodle.

Bekijk in onze kalender van het Moodle College wanneer deze workshop gepland staat!


© Avetica, brienneslob for Moodlefacts.nl, Nov 2016. | Permalink
Post tags: , ,

Moodlefacts is een initiatief van Avetica, dé Moodle expert van Nederland en België.
Het bericht Nieuw! De workshop Moodle Creations verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: