Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 10-02-2022 | Article Rating | (0) reacties

Didactische mogelijkheden van Moodle forum – Moodle webinar

Webinar 24 februari 2022

De datum voor ons volgend webinar is weer gepland op de laatste donderdag van de maand. Reserveer de datum van 24 februari om 11.00 uur in je agenda. 

Thema: Didactische mogelijkheden van Moodle forum

De allereerste leeractiviteit van Moodle was het forum. Volgens Martin Dougiamas, oprichter en ontwikkelaar van Moodle, is het forum de kern van de leerpsychologie van het sociaal-constructivisme. Is het forum meer dan met elkaar in discussie gaan? 

Welke didactische mogelijkheden geeft het forum in Moodle? Na dit webinar kijk je anders aan tegen de allereerste leeractiviteit van Moodle.

Interactief webinar

In onze webinars delen wij graag onze kennis van Moodle en horen ook graag jullie vragen en suggesties. Stel vooraf al je vragen via de community plugin ‘Hot Questions’ die je kunt vinden in webinar.avetica.nl. Deze vragen zullen wij dan behandelen in ons webinar. 

Reserveer datum en tijd

Noteer donderdagochtend 24 februari om 11.00 uur in je agenda en doe mee via webinar.avetica.nl. Graag tot de laatste donderdag van deze maand.


Het bericht Didactische mogelijkheden van Moodle forum – Moodle webinar is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: