Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 01-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Moodle webinar over de nieuwe gebruikerservaring voor studenten en docenten in Moodle 4.0

Webinar 25 november

De datum voor ons volgend webinar is weer gepland op de laatste donderdag van de maand. Reserveer de datum van 25 november om 11.00 uur in je agenda.

Thema: Moodle 4.0 een nieuwe gebruikerservaring voor studenten en docenten!

De meeste Moodlelaars weten ondertussen dat de gebruikerservaring in Moodle 4.0 flink verbeterd wordt, met name voor studenten en docenten. In dit webinar gaan we samen kijken naar de verbeteringen in navigatie en cursusstructuur in Moodle 4.0 (beta). In een eigen Avetica 4.0 omgeving bekijken we wat de veranderingen zijn. Tijdens het webinar krijg je de gelegenheid om zelf in een cursus te ervaren wat er nieuw is. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen en meningen.

Interactief webinar

In onze webinars delen wij graag onze kennis van Moodle en horen ook graag jullie vragen en suggesties. Zeker bij dit onderwerp zijn wij benieuwd naar wat jullie vinden van Moodle 4.0. Ook kan je vooraf al je vragen stellen via de community plugin ‘Hot Questions’ die je kunt vinden in webinar.avetica.nl. Deze vragen zullen wij dan behandelen in ons webinar.

Reserveer datum en tijd

Noteer donderdagochtend 25 november 2021 om 11.00 uur in je agenda en doe mee via webinar.avetica.nl.


Het bericht Moodle webinar over de nieuwe gebruikerservaring voor studenten en docenten in Moodle 4.0 is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: