Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SBO | 01-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Learning Correspondent: Hoe kun je het integreren van nieuwe kennis of vaardigheden in het dagelijks leven van de lerende bevorderen?

Sinds de laatste editie heeft de Learning Correspondent een ander concept. In plaats van een selectie van korte berichten, belichten we nu in elke editie een specifiek thema. Deze thema’s hebben betrekking op vraagstukken met betrekking tot didactiek en online en blended learning.

De inhoud is gebaseerd op (praktijk)onderzoek. We presenteren achtergronden bij het thema en we bieden handreikingen voor de toepassing van de inhoud in de praktijk. Het thema wordt afgesloten met bronnen waarop we ons baseren en waar jullie meer informatie kunnen vinden.

Het tweede thema is:

Hoe kun je het integreren van nieuwe kennis of vaardigheden in het dagelijks leven van de lerende bevorderen?

Dit thema heeft een nauwe relatie met twee thema’s van editie 2022 van de Next Learning: ‘blend your design’ en ‘learning in the flow of work’.

We wensen jullie weer veel inspiratie en leesplezier toe.

Wilfred Rubens (auteur)
Team Next Learning

Lees hier de vernieuwde Learning Correspondent

Het bericht Learning Correspondent: Hoe kun je het integreren van nieuwe kennis of vaardigheden in het dagelijks leven van de lerende bevorderen? verscheen eerst op Next Learning.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: