Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 14-05-2021 | Article Rating | (0) reacties

Start FCe Postbachelor opleiding e-Learning

Rond 2001 werkte ik bij Fontys Interactive en zijn we met veel plezier gestart met een Postbachelor opleiding over e-Learning. In 2018 zijn we overgegaan naar Avans Plus en op 8 juni 2021 starten we met de FCe Postbachelor opleiding e-Learning. Bij FCe dus.

Zowel ik als hoofddocent maar ook alle gastdocenten zijn erg blij met de overstap naar de Foundation for Corporate Education, een zusterorganisatie van Kessels & Smit. We denken dat we met deze stap een duurzame toekomst tegemoet gaan. FCe geeft ook aan waar ze voor staan: VAKMANSCHAP IN ONTWIKKELING.

De FCe biedt ook veel andere interessante leergangen aan, waaronder de Ontwerpen & faciliteren van online en blended leren van collega’s Joitske en Sibrenne. Daarnaast is FCe ook heel actief met andere activiteiten en events. O.a. is er een podcast; FCe Café met wekelijkse bijdrages.

In de allereerste aflevering van deze podcast heeft Kessels & Smit collega Pieterjan van Wijngaarden een interview gehouden met Gardi Bloemhof (voormalige deelnemer) en met mij. Wil je weten hoe Gardi het geleerde nog dagelijks inzet in haar werk dan moet je zeker het gesprek beluisteren (op Soundcloud of direct hier).

 

De opleiding in het kort
In het kort voor de mensen die de opleiding niet kennen:

De postbachelor opleiding e-Learning bestaat uit een rijke variatie aan blended leer- en werkvormen:

  • 13 Lesavonden op locatie in Utrecht (3 uur)
  • 7 Webinars (1,5 uur)
  • 2 Trainingsdagen op locatie in Utrecht (6 uur)
  • 2 Excursies naar e-Learning bedrijven (3 uur)
  • Afsluitende avond met eindpresentaties

Gedurende de contactavonden worden mijzelf en de vele ervaren gastdocenten relevante theoretische inzichten gecombineerd met concrete voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. De contactavonden worden afgewisseld met vele webinars, twee trainingsdagen met hands-on oefeningen en je maakt middels twee excursies kennis met e-Learning bedrijven.

De opleiding start op dinsdag 8 juni op een prachtige locatie: de Zalen van Zeven in Utrecht. Deelnemers ronden op dinsdag 7 juni 2022 de opleiding af met een Getuigschrift.

Een compleet overzicht met informatie vind je op de FCe website. Een pdf met de planning vind je hier.

 

Wil je de uitgebreide versie?

Dan is het goed om de uitleg in deze video te bekijken. Je kunt ook direct via het menu naar de verschillende onderdelen gaan. Inschrijven voor de FCe Postbachelor opleiding e-Learning kan nog.

 


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: