Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SBO | 20-04-2021 | Article Rating | (0) reacties

Online workshop: Leer in 1 uur via 5 stappen een impactvol blended leertraject maken

Trainster Laura van den Ouden: “In the end, it’s all about the blend!”

Wil je weten hoe je blended opleidingen en trainingen kunt ontwerpen en geven? Dan ben je bij didactisch expert Laura van den Ouden aan het goede adres! Zij heeft afgelopen 1,5 jaar honderden online sessies gegeven, hybride sessies samengesteld en veel ervaring met blended ontwerpen van sessies.

Laura neemt ons in 1 uur mee in 5 stappen om blended leertrajecten te ontwikkelen. Deze praktische workshop heeft het meeste impact als jij een actueel vraagstuk hebt dat je binnenkort blended wilt opzetten of geven. De groep houden we daarom ook klein: een powersessie met veel tips en adviezen!

Aan het eind van deze workshop:
– kun je goed didactisch onderbouwd een blended traject samenstellen
– weet je wanneer online een geschikte oplossing is en wanneer offline
– zie je slimme en creatieve werkvormen voor blended trajecten
– heb je een aantal succesvolle praktijkvoorbeelden van blended gezien
– heb je een goede eerste aanpak voor jouw eigen blended traject

Ook leuk om te weten, Laura is samen haar partner op wereldreis vertrokken op 1 mei 2021 op een catamaran (www.catamaranhorizon.com). Zij geeft sindsdien 2 dagen per maand online trainingen. En Laura zal voor Next Learning deze online workshop verzorgen vanaf het schip in de haven waar zij dan in Europa zijn. Een leuke ervaring om met deze Digital Nomad samen te werken!

Max 10 personen

Laura van den Ouden werkt 20 jaar in het vak van Leren & Ontwikkelen als trainer, coach en consultant. Zij heeft een eigen trainingsbureau, Expert Trainers, gespecialiseerd in Didactiek zoals Train de Trainer sessies en opleiding Opleidingskunde.

Laura is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020. Zij heeft 5 boeken geschreven over het vak van leren & Ontwikkelen, waaronder de bestseller met 4.000 verkochte exemplaren E-book voor 100 online werkvormen. Laura is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen en haar bedrijf heeft de Publieksaward 2020 gewonnen bij Devehub, de branchevereniging voor leerprofessionals. 

Het bericht Online workshop: Leer in 1 uur via 5 stappen een impactvol blended leertraject maken verscheen eerst op Next Learning 2021.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: